Stiri mondene

George Burcea, apariție spectaculoasă la premiera serialului „Wednesday” din Los Angeles. Actorul a atras toate privirile. Viviana Sposub i-a fost alături

George Burcea, apariție spectaculoasă la premiera serialului „Wednesday”
George Burcea și Viviana Sposub [Sursa foto: Instagram]
George Burcea și Viviana Sposub au fost prezenți la premiera serialului ”Wednesday”, în care actorul joacă rolul lui „Lurch”.

Pentru George Burcea, unul dintre cei mai îndrăgiți actori, este cea mai bună perioadă pe plan profesional. Joacă rolul lui Lurch din Familia Addams și face parte din distribuția serialului „Wednesday” lansat pe Netflix alături de Jenna Ortega, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Emma Myers, Joy Sunday, Georgie Farmer, Naomi J. Ogawa, Christina Ricci. Serialul este disponibil la noi în țară și poate fi urmărit pe Netflix. 

George Burcea și-a făcut apariția alături de iubita lui la premiera serialului ”Wedneday” 

Premiera mondială a serialului Wednesday a avut loc la Los Angeles. Îmbrăcat într-un costum negru impecabil, la papion, îndrăgitul actor a savurat din plin fiecare secundă petrecută pe covorul roșu alături de partenera sa de viață, Viviana Sposub. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”Celebrities” a purtat o rochie neagră lungă, accesorizată cu o pereche de mănuși lungi care au dat o notă de eleganță ținutei. 

Citește și: George Burcea, dezvăluiri inedite despre întâlnirea cu Catherine Zeta-Jones: ”Este ceva unic”

„Atât de fericiți să pășim pe covorul negru din Los Angeles la premiera serialului WEDNESDAY! De astăzi îl puteți urmări pe George Burcea în rolul lui Lurch pe Netflix!”, a scris Viviana Sposub, pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Viviana Sposub (@viviana.sposub)

Tot pe același covor a participat și Victor Dorobanțu, un alt român care a primit un rol în serialul mult așteptat. El îl interpretează pe Thing, mâna stranie, prietenul cel mai bun al lui Wednesday. Echipa de actori români îl mai include și pe Cezar Grumăzescu care este în serial antrenorul Vlad al şcolii Nevermore.

Vis devenit realitate pentru George Burcea

Pe lângă faptul că producția este regizată de un nume cu greutate al cinematografiei, vedeta va juca alături de Catherine Zeta-Jones, o actriță cunoscută de toată lumea. Cu doar câteva săptămâni înainte de premiera serialului,  George Burcea  a vorbit despre experiența trăită în cadrul acestui proiect.

George Burcea
George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Care este secretul relației dintre George Burcea și Viviana Sposub?! Primele declarații ale actorului:” Ea e sprijinul meu”

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TV abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așază așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, a scris George Burcea, pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de GEORGE BURCEA (@george_burcea)