Stiri

TOP 7 filme subevaluate care au depășit toate așteptările în ultimul deceniu

TOP 7 filme subevaluate care au depășit toate așteptările în ultimul deceniu
[Sursa foto: Facebook ]
În acest articol am alcătuit un top al celor mai bune şapte filme de acţiune, care nu s-au bucurat de prea multă promovare.

 Filmele de acţiune nu înseamnă doar "Die Hard", "Mission: Imposible", "John Wick" sau "The Nice Guys". Există foarte multe filme subevaluate, care au întrecut aşteptările criticilor, dar şi ale fanilor filmelor de acţiune.

Cele mai bune 7 filme de acţiune care au întrecut orice aşteptări

 Riders of Justice (2020)

Nu cred că te aşteptai să vezi un film danez în acest top, dar crede-mă, chiar merită să îl vezi.

Această producţie are un procentaj de 94% pe Rotten Tomatoes, cu un rating de 7,9. 

 Upgrade (2018)

Un film regizat de Leigh Whannell, cu Logan Marshall-Green, Betty Gabriel şi Harrison Gilbertson în distribuţie. Filmul spune povestea unui tânăr rămas paralizat în urma unui atac şi căruia i se implantează un cip, pentru a-şi putea controla din nou corpul.

 Free Fire (2017)

Filmul britanic regizat de Ben Wheatley este plin de acţiune, în el fiind vorba despre două bande rivale, care încearcă să se anihileze reciproc. Nimic special până aici, doar că producţia şi are şi multe scene cu un umor excepţional.

 Welcome to the Punch (2013)

Welcome to the Punch este tot un film britanic, în care James McAvoy şi Mark Strong joacă rolurile unui spărgător de bănci cu principii, respectiv unui detectiv obsedat de meseria sa.

TOP 7 filme subevaluate care au depășit toate așteptările în ultimul deceniu

 Red (2010)

Am inclus în acest top şi un film cu o legendă a filmelor de acţiune, Bruce Willis. Pe lângă Willis, în distribuţie în mai regăsim pe Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Karl Urban şi Mary-Louise Parker. Filmul urmăreşte povestea unui fost poliţist, care îşi reuneşte fosta echipă în încercarea de a captura un asasin. Cu un buget de 58 de milioane de dolari, acest film a avut încasări de aproape 200 de milioane.

The Taking of Pelham 123 (2009)

Acest remake al filmului cu acelaşi nume din 1974 este văzut de mulţi chiar mai bun decât originalul. Personaje principale în această producţie sunt genialii Denzel Washington şi John Travolta.

Shoot 'Em Up (2007)

Un film cu Clive Owen, Paul Giamatti, Monica Bellucci şi Stephen McHattie, în care un pilot (Clive Owen) salvează un nou-născut din ghearele unui asasin (Giamatti).