Stiri

Când apare Midnight in the Switchgrass, filmul cu Bruce Willis şi Megan Fox în rolurile principale

Când apare Midnight in the Switchgrass, filmul cu Bruce Willis şi Megan Fox în rolurile principale
[Sursa foto: Facebook ]
Filmul Midnight in the Switchgrass îi are în distribuţie, printre alţii, pe Bruce Willis şi pe Megan Fox

 "Midnight in the Switchgrass" este unul dintre cele mai aşteptate filme din acest an. Producţia îi include în distribuţie pe Bruce Willis şi pe Megan Fox, cei doi actori făcând pereche ca agenţi FBI, într-un film care se anunţă plin de acţiune şi suspans.

Când apare Midnight in the Switchgrass, cu Bruce Willis şi Megan Fox

 "Midnight in the Switchgrass" este un thriller de acţiune regizat de Randall Emmet, care îi are în distribuţie pe Bruce Willis, Megan Fox, Emile Hirsch, Lukas Haas, Colson Baker şi Lydia Hull.

Filmările au început pe 9 martie 2020, dar din cauza pandemiei de coronavirus, acestea au fost stopate destul de repedepe 16 martie. Filmările s-au reluat în luna iulie, iar filmul este pregătit să fie lansat aşa cum era prevăzut iniţial, pe 23 iulie anul acesta.

 În "Midnight in the Switchgrass", acţiunea este inspirată din faptele reale ale celui mai de temut criminal în serie din Texas, Truck Stop Killer.

Agentul FBi Karl Helter (Bruce Willis), alături de partenera sa, Rebecca Lombardi (Megan Fox), sunt foarte aproape să captureze o reţea de traficanţi de carne vie, dar investigaţia lor se va intersecta cu faptele criminalului în serie. Cei doi îşi vor uni puterile cu Byron Crawford (Emile Hirsch), care investighează de mult timp cazul criminalului în serie, pentru a-l prinde pe Truck Stop Killer. Totuşi, chiar Rebecca va cădea în plasa criminalului, iar Karl Helter şi Byron Crawford se vor afla într-o cursă contra cronometru, pentru a-şi salva colega.

Când apare Midnight in the Switchgrass, filmul cu Bruce Willis şi Megan Fox în rolurile principale

 Cu atâtea nume sonore în distribuţie, filmul este foarte aşteptat atât de către fani, cât şi de critici. Producţia se anunţă a fi una plină de suspans, iar aşteptarea va lua sfârşit din data de 23 iulie a acestui an, când "Midnight in the Switchgrass" va avea premiera, în cinematografele din Statele Unite ale Americii.