Stiri

Filmul „The Hitman's Wife's Bodyguard”, pe primul loc în box office-ul nord-american

Filmul „The Hitman's Wife's Bodyguard”, pe primul loc în box office-ul nord-american
Filmul „The Hitman's Wife's Bodyguard”, pe primul loc în box office-ul nord-american [Sursa foto: Captură YouTube]
Comedia de acţiune „The Hitman's Wife's Bodyguard” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend.

„The Hitman's Wife's Bodyguard”, cu Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek şi Antonio Banderas în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend. Din distribuţie face parte şi Morgan Freeman. Lungmetrajul este regizat de Patrick Hughes, continuarea filmului „Hitman's Bodyguard”. „ The Hitman's Wife's Bodyguard” a avut premiera miercuri în America de Nord şi a generat în total 17 milioane de dolari.

„A Quiet Place Part II”, locul al doilea în box office-ul nord-american   

„A Quiet Place Part II”, regizat de John Krasinski, cu Emily Blunt în rol principal, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american. În al patrulea weekend de la lansare, „A Quiet Place Part II” a obținut încasări de 9,4 milioane de dolari generate. 

Peter Rabbit 2: The Runaway

Animaţia „Peter Rabbit 2: The Runaway” s-a clasat pe locul al treilea în box office-ul nord-american. În al doliea weekend de la debut, pelicula a generat încasări de 6,1 milioane de dolari. 

Filmul horror „The Conjuring: The Devil Made Me Do It” a ocupat locul al patrulea, cu încasări de 5,15 milioane de dolari, în al treilea weekend. Top 10 al box office-ului nord-american este completat de „In The Heights”, „Spirit Untamed”, „12 Mighty Orphans”, „The House Next Door: Meet the Blacks 2” şi „Wrath of Man”.