Stiri

Ce avere a ajuns să strângă Bruce Willis din cariera sa de actor

Ce avere a ajuns să strângă Bruce Willis din cariera sa de actor
Bruce Willis este o adevărată legendă a cinematografiei de la Hollywood, iar după o carieră impresionantă, a ajuns să aibă o avere uriaşă.

 Bruce Willis a devenit celebru datorită rolului din "Die Hard", prima parte a filmului fiind lansată în 1988. Succesul producţiei a fost uriaş, iar actorul care acum are 66 de ani a dat lovitura. Filmul a avut încasări de nu mai puţin de 138 de milioane de dolari, iar Bruce Willis a devenit celebru şi datorită faptului că îşi făcea singur cascadoriile. Seria "Die Hard" a avut un succes atât de mare, încât a continuat cu alte patru părţi: ”Die Hard 2”, ”Die Hard with a Vengeance”, ”Live Free or Die Hard” și ”A Good Day to Die Hard”.

În mare parte datorită acestor roluri memorabile, Willis a strâns una dintre cele mai mari averi de la Hollywood.

Bruce Willis a strâns din cariera de actor o avere colosală

 Deşi acum este unul dintre cei mai bogaţi actori de la Hollywood, Bruce Willis a pornit de jos, dintr-o familie cu venituri modeste. A abandonat cursurile Facultăţii de Actorie din cadrul Universității Montclair State în 1977 şi s-a mutat în New York, unde a muncit pe brânci pentru a se întreţine. A fost detectiv particular şi barman, apoi s-a mutat în California, unde a obţinut câteva roluri mici în diverse filme şi seriale.

Ce avere a ajuns să strângă Bruce Willis din cariera sa de actor

 Primul rol notabil l-a avut în serialul Moonlighting, iar în 1987 a primit rolul principal în filmul "Blind Date", unde a jucat alături de Kim Basinger. Un an mai târziu, a dat lovitura cu primul film "Die Hard", iar restul este istorie. Bruce Willis a jucat apoi în alte o sută de filme şi 11 seriale. Odată cu faima profesională, a venit şi recompensa financiară pentru celebrul actor, care acum are o avere de nu mai puţin de 250 de milioane de dolari. 

”Pulp Fiction”, ”12 Monkeys”, ”The Fifth Element”, ”Armageddon”, ”The Sixth Sense”, ”Unbreakable” sau ”Sin City sunt alte filme celebre care i-au consolidat statutul de legendă a filmului lui Bruce Willis, dar şi averea impresionantă. Aceste filme au avut încasări uriaşe, iar actorul a fost răsplătit pe măsură.

Ce avere a ajuns să strângă Bruce Willis din cariera sa de actor
Bruce Willis, alături de Arnold Schwarzenegger şi Silvester Stalone[Sursa foto: Facebook]