Stiri

TOP 10 filme polițiste pline de suspans pe care le poți vedea pe Netflix

TOP 10 filme polițiste pline de suspans pe care le poți vedea pe Netflix
[Sursa foto: Facebook ]
Netflix oferă o gamă largă de filme poliţiste, aşa că ai de unde alege dacă vrei suspans şi acţiune.

 Fanii filmelor poliţiste pot găsi pe Netflix o sumedenie de producţii de acest fel. Am selectat zece dintre cele mai bune filme poliţiste de pe Netflix.

Top 10 filme poliţiste pe Netflix

 1. The Nice Guys (2016)

Doi detectivi extrem de diferiţi ca personalitate, formează o echipă care se afundă într-o conspiraţie. Ryan Gosling şi Russel Crowe joacă rolurile celor doi poliţişti.

TOP 10 filme polițiste pline de suspans pe care le poți vedea pe Netflix

 2. Zodiac (2007)

Zodiac este un film regizat de David Fincher, inspirat de povestea ucigaşului în serie care a terorizat San Francisco Bay Arena din 1960 şi până în anii '70. Producţia are o distribuţie de excepţie, cu Jake Gyllenhaal, Mark Ruffalo şi Robert Downey Jr printre protagonişti.

 3.

Blade Runner 2049 (2017)

Blade Runner 2049 este un film poliţist SF, cu Ryan Gosling şi Harrison Ford în rolurile principale, care este o continuare a filmului clasic Blade Runner, din 1982. Spre deosebire de primul film, această producţie din 2017 a câştigat două premii Oscar.

 4. Red Notice (2021)

Dacă vrei un film poliţist cu mai puţin suspans şi cu mai multe faze comice, Red Notice este alegerea perfectă. Dwayne Johnson, Gal Gadot şi Ryan Reynolds joacă în acest film regizat de Rawson Marshall Thurber.

 5. In Shadow of The Moon (2019)

Acest thriller poliţist te ţine cu sufletul la gură încă de la început. Un detectiv aflat la început de carieră încearcă să dezlege misterul morţii mai multor locuitori din Philadelphia, iar după nouă ani, povestea se repetă.

TOP 10 filme polițiste pline de suspans pe care le poți vedea pe Netflix

 6. In The Shadow of Iris (2016)

Am inclus în top şi un film franţuesc, în care acţiunea este concentrată în jurul dispariţiei unei femei superbe, interpretate de Charlotte Le Bon.

 7. Den of Thieves (2018) 

Un film de acţiune pură, în care un detectiv interpretat de Gerard Butler conduce o echipă care vânează o bandă criminală bine pusă la punct.

 8. 6 Days (2017)

Un film britanic inspirat din fapte reale. Mai precis, în această producţie este vorba despre luarea de ostatici de la Ambasada Iranului din Londra.

 9. Below Zero (2021)

Aceasta este o producţie spaniolă plină de acţiune, în care sunt implicaţi şi români. Nu actori, ci personaje. Mafioţii români sunt la mare căutare în filmele spaniole.

 10. Knives Out (2019)

O comedie cu detectivi cu o distribuţie fantastică, din care fac parte, printre alţii, Daniel Craig, Chris Evans, Don Johnson, Toni Collette și Christopher Plummer.