Stiri mondene

Theo Rose, criticată și judecată pentru despărțirea de Alex Leonte! Ce reacție a avut artista la criticile fanilor: „Nu mi-e frică de asta”

Theo Rose, criticată și judecată de lume că s-a despărțit de Alex Leonte
Theo Rose, criticată și judecată de lume că s-a despărțit de Alex Leonte [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose a avut o primă reacție după ce a fost judectă că s-a despărțit de Alex Leonte. Ce mesaj le-a transmis artista internauților?!

După o relație de 5 ani, Theo Rose și Alex Leonte s-au despărţit, iar vestea a șocat întreaga lume. La doar trei săptămâni de la ruptură, artista și-a găsit liniștea și fericirea în brațele noului ei iubit, Anghel Damian, despre care se ştia că este într-o relaţie de 8 ani cu actrița Lia Bugnar. După ce s-a aflat că este într-o altă relație, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a primit mai multe critici din partea internauților pentru decizia luată, fiind judecată atât ea, cât și noul ei iubit.

Theo Rose, criticată și judecată de lume că s-a despărțit de Alex Leonte
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose a răbufnit pe internet, după ce lumea a judecat-o pentru despărțirea de Alex Leonte

Fiind o persoană asumată și directă, protagonista serialului „Clanul” a ţinut să facă anumite precizări pe rețelele sociale, acolo unde a dat frâu liber sentimentelor, cuvintelor și gândurilor într-o nuanță specifică ei. Theo Rose a declarat pe contul ei de Instagram la InstaStory că nu este indiferentă la ce spune lumea, dar nu este vina ei că lucrurile au luat această întorsătură.

Citeste si: Alex Leonte, primele declarații oficiale după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit: „Când nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri”

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă! Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că știe el mai bine de ce și că așa va fi mai bine. Ne va arăta timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări, nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus și n-am mâncat rahat. Ce să zic! Ca să termin într-o notă pozitivă, v-am zis așa ca să mai știți ce gândesc, că toată lumea zice acum ce gândește, e belea mare ce se întmplă, de parcă zici că nu s-ar mai despărți lumea. La final, toți ne despărțim, că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot aia e. Nu a murit nimeni din așa ceva, vă zic, o să fie bine!”, a spus Theo Rose pe InstaStory.

Theo Rose, criticată și judecată de lume că s-a despărțit de Alex Leonte
Theo Rose și Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

Cine este și cu ce se ocupă Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose

Anghel Damian  este regizorul și scenaristul serialului „Clanul”, în care joacă și actuala sa iubită. Mai mult, el chiar declara despre Theo Rose că a fost o surpriză pentru el și este o actriță foarte bună. De asemenea, Anghel Damian este unul dintre cei mai apreciați regizori și scenariști din țară, el fiind și cel care a scris scenele din serialul „Vlad”, producție în care a și jucat.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anghel Damian (@angheldamian)

Citeste si: Primele declarații ale lui Anghel Damian despre relația cu Theo Rose: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată”

Tânărul a debutat ca actor în film de lungmetraj în 2013.  Noul iubit al lui Theo Rose  a avut un mare succes și cu un scurtmetraj numit „Celed”, care a fost văzut la Odense Film Festival și la Busan International Short Film Festival.

Citește continuarea aici!