Stiri mondene

S-a aflat când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte! Anunțul făcut de Nea Marin: „Era convins că o să se întâmple asta”

S-a aflat când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte
S-a aflat când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte [Sursa foto: Instagram]
Nea Marin a dezvăluit când s-au despărțit Theo Rose și nepotul său, Alex Leonte. Iată ce confesiuni a făcut celebrul coregraf!

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, chiar atunci când toată lumea se aștepta mai degrabă la o căsătorie din partea lor. Deși păreau de nedespărțit, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Nea Marin a fost cel care a oferit câteva detalii despre relația nepotului său cu fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. În cadrul unei emisiuni TV, celebrul coregraf a mărturisit că cei doi s-au despărțit în urmă cu trei săptămâni, asta după ce a aflat de despărțire din presă, iar mai apoi a luat legătura cu nepotul său.

Nea Mărin susține că tinerii din ziua de azi renunță destul de repede și că celebritatea este cea care schimbă oamenii. 

S-a aflat când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte
S-a aflat când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alex Leonte, primele declarații oficiale după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit: „Când nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri”

Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa o fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă. Pentru mine e un șoc, când văd că după 10 ani, 12 ani, 9 ani, se despart tinerii, mă șochează chestia asta. Eu l-am atenționat de foarte mult să aibă grijă și el a înțeles. Celebritatea le schimbă viața tinerilor. Nu am de ce să fiu dezamăgit...Lumea a luat-o cum a luat-o.'',   a declarat Nea Marin.

S-a aflat când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte
Nea Marin

 

Nea Marin, despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte

Mai mult decât atât, Nea Marin recunoaște că Theo Rose și fostul ei partener s-au cunoscut cu ajutorul său și al surorii artistei, care au organizat o serie de evenimente împreună. Cu privire la nuntă, coregraful a transmis că nu știa dacă aveau de gând să facă, într-adevăr, acest pas sau nu.

S-a aflat când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte
S-a aflat când s-au despărțit, de fapt, Theo Rose și Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Primele declarații ale lui Anghel Damian despre relația cu Theo Rose: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată”

„Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas. Și nici mie nu mi-a spus vreodată vreunul dintre ei că ar avea asemenea gânduri. Poate și pentru că ambii erau tineri și aveau alte planuri! Ei se cunosc de ceva timp, poate de cinci ani, poate mai mulți. Totul s-a petrecut prin intermediul petrecerilor mele și al surorii lui Theo Rose, Raluca. Eu mai organizez tot felul de evenimente pentru amicii mei și la asemenea ocazii vine Raluca și trupa ei și ne cântă și ne încântă. Așa s-a întâmplat și atunci când s-au cunoscut nepotul meu cu Theo Rose. A fost o ocazie dintr-alea”,  a mai spus Nea Marin.