Stiri mondene

Actorul Anghel Damian, gest neașteptat după ce au apărut imaginile cu el și Theo Rose în timp ce se sărutau pe stradă

Actorul Anghel Damian, gest neașteptat
Actorul Anghel Damian, gest neașteptat [Sursa foto: Instagram]
Gestul făcut de Anghel Damian după ce s-a aflat că formează un cuplu cu Theo Rose. Iată despre ce este vorba!

Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton, artista și actorul au fost surprinși sărutându-se pasional. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și noul iubit s-ar fi apropiat în timpul filmărilor serialului „Clanul”, pe care Anghel Damian îl regizează și din distribuția căreia cântăreața face parte. Theo Rose este Vera Maximilian, fata lui Bebe, avocata grupării de crimă organizată, și ea într-un rol principal. 

„Este un talent cel puțin echivalent cu cel din muzică, aș băga mâna în foc că este peste cel din muzică”, o descrie regizorul, având numai cuvinte de laudă la adresa ei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Citeste si: Theo Rose, surprinsă în ipostaze romantice alături de Anghel Damian. Săruturi pătimașe dis de dimineață

Până să formeze un cuplu cu Theo Rose, Anghel Damian, în vârstă de 30 de ani și actrița Lia Bugnar, cu 22 de ani mai în vârstă, au format un cuplu timp de 8 ani. La rândul ei, fosta concurentă de la ”Bravo, ai sil! Celebrities” trăia de mai mult timp o relație cu frumoasă alături de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Imadiat după ce imaginile cu noul cuplu au fost făcute publice în mediul online,  noul iubit al lui Theo Rose a decis să șteargă toate pozele cu fosta sa iubită, Lia Bugnar.

Actorul Anghel Damian, gest neașteptat
Actorul Anghel Damian, gest neașteptat[Sursa foto: Instagram]

Anghel Damian și Lia Bugnar s-au cunoscut pe scenă 

Recent, Anghel Damian și Lia Bugnar au făcut declarații despre povestea lor de dragoste, dar se pare că relația celor doi a ajuns la final.

Citeste si: Theo Rose, primele declarații despre noua relație: „O să vă placă să auziți întregul fir al poveștii”

Lia Bugnar și Damian Anghel
Lia Bugnar și Damian Anghel[Sursa foto: Instagram]

„Ne-am cunoscut la o filmare, unde jucam doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Ne-am îndrăgostit la repetiții la teatru, într-un spectacol unde jucam doi străini care sunt într-o competiție draconică și aproape că se urăsc. Primul pas l-am făcut eu, nebunia tinereții, cum ar veni, după care puteți vedea…”, povestea Anghel Damian despre Lia Bugnar, în urmă cu ceva timp.