Stiri mondene

Cine este și cu ce se ocupă Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose

Cine este și cu ce se ocupă Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose
Cine este și cu ce se ocupă Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose formează un cuplu cu Anghel Damian. Iată cine este și cu ce se ocupă noul iubi al artistei!

Anghel Damian este regizorul și scenaristul serialului „Clanul”, în care joacă și actuala sa iubită. Mai mult, el chiar declara despre Theo Rose că a fost o surpriză pentru el și este o actriță foarte bună. De asemenea, Anghel Damian este unul dintre cei mai apreciați regizori și scenariști din țară, el fiind și cel care a scris scenele din serialul „Vlad”, producție în care a și jucat.

Cine este și cu ce se ocupă Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose
Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Tânărul a debutat ca actor în film de lungmetraj în 2013. Noul iubit al lui Theo Rose a avut un mare succes și cu un scurtmetraj numit „Celed”, care a fost văzut la Odense Film Festival și la Busan International Short Film Festival.

Citeste si: Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte și se iubește cu actorul Anghel Damian. Primele declarații: „Alex știa de existența lui Anghel”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anghel Damian (@angheldamian)

Anghel Damian a avut o relație cu actrița Lia Bugnar, mai mare cu 22 de ani decât el

De-a lungul timpului, Anghel Damian nu a ținut primele pagini ale ziarelor doar cu reușitele sale. Noul iubit al lui Theo Rose a creat o mare vâlvă după ce și-a început relația cu actrița Lia Bugnar. Cei doi au format o relație încă din anul 2020, moment în care barierele vârstei au fost încălcate pe platoul de filmare! Actrița este mai mare cu 22 de ani decât tânărul regizor

Citeste si: Theo Rose, primele declarații despre noua relație: „O să vă placă să auziți întregul fir al poveștii”

„Ne-am cunoscut la o filmare, unde jucam doi străini care se îndrăgostesc la metrou. Ne-am îndrăgostit la repetiții la teatru, într-un spectacol unde jucam doi străini care sunt într-o competiție draconică și aproape că se urăsc. Primul pas l-am făcut eu, nebunia tinereții, cum ar veni, după care puteți vedea…”, povestea Anghel Damian despre Lia Bugnar, în urmă cu ceva timp.

Lia Bugnar și Damian Anghel
Lia Bugnar și Damian Anghel[Sursa foto: Instagram]

Lia Bugnar a fost căsătorită cu scenograful Dragos Buhagiar

Lia Bugnar a fost într-o relație, timp de 12 ani cu scenograful Dragos Buhagiar, unul dintre emblemele industriei. Aceasta a câștigat de opt ori premiul UNITER pentru cea mai bună scenografie. Cei doi și-au spus adio în anul 2013.