Stiri mondene

Primele declarații ale lui Anghel Damian despre relația cu Theo Rose: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată”

Primele declarații ale lui Anghel Damian despre relația cu Theo Rose
Primele declarații ale lui Anghel Damian despre relația cu Theo Rose [Sursa foto: Instagram]
Actorul Anghel Damian a oferit primele declarații despre relația cu Theo Rose. Iată ce spune despre relația cu îndrăgita artistă!

Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz! Cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi vineri, pe o stradă din București, iar momentul culminant l-a reprezentat sărutul pasional din ei. După ce au apărut imaginile în presă, luni dimineață, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebriies” a ținut să aducă lămuriri cu privire la relația pe care o are cu actorul și regizorul Anghel Damian.

Mai mult, artista a recunoscut că s-a despărțit de coregraful Alex Leonte, nepotul celebrului coregraf Marin Barbu, cunoscut drept Nea Mărin. La scurt timp, Anghel Damian a făcut și el primele declarații legate de relația cu Theo Rose și a confirmat că legătura lor este una asumată. 

Primele declarații ale lui Anghel Damian despre relația cu Theo Rose
Primele declarații ale lui Anghel Damian despre relația cu Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alex Leonte, primele declarații oficiale după ce s-a aflat că el și Theo Rose s-au despărțit: „Când nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri”

Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut”,  a spus Anghel Damian.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Anghel Damian (@angheldamian)

Theo Rose, primele declarații după despărțirea de Alex Leonte și relația cu Anghel Damian

Vestea că Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte  a luat pe toată lumea prin surprindere. Și mai surprinzător a fost faptul că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities este deja implicată într-o nouă relație cu actorul Anghel Damian. Mulți dintre cei care au văzut fotografiile respective au preferat să creadă că nu este adevărat, moment în care artista s-a simțit datoare cu o serie de explicații, așa că a făcut câteva Story-uri, pe contul său oficial de Instagram.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Theo Rose, primele declarații despre noua relație: „O să vă placă să auziți întregul fir al poveștii”

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-aîntâmplat asta, ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis”  a spus Theo Rose.

Citește continuarea aici!