Stiri mondene

Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina fiicei sale. Artista urmează să devină mamă pentru prima oară: „Voi fi cel mai fericit bunic din lume”

Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina
Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina [Sursa foto: Instagram]
Tatăl lui Theo Rose a confirmat faptul că artista este însărcinată. Iată ce spune despre momentul în care a aflat de sarcina fiicei lui!

De câteva luni, Anghel Damian și Theo Rose formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Pe lângă povestea de dragoste pe care o trăiesc, cei doi îndrăgostiți colaborează și pe platoul de filmare al serialului „Clanul'. Până în prezent, fosta concurenta "Bravo, ai stil! Celebrities și partenerul ei de viață au preferat să rămână discreți cu privire la relația lor, motiv pentru care rareori s-au afișat public împreună. În urmă cu câteva ore, Horia Brenciu o felicita pe artistă pentru faptul că urmează să devină mamă pentru prima oară, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale.

Acum, tatăl cântăreței a confirmat sarcina acesteia, mărturisind că este nerbăbdător să devină bunic. 

Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina
Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina[Sursa foto: Instagram]

„Pe noi ne-a anunțat Theo încă de la începutul lunii noiembrie despre marele eveniment. Am sărit în sus de bucurie, fiindcă am și eu o vârstă și deja așteptam de ceva vreme nepoți. Care se cam lăsau așteptați. Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume.

Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!',
 a spus Ioan Diaconu pentru  Playtech.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Tatăl lui Theo Rose, dezvăluiri inedite despre fiica sa

Ioan Diaconu l-a cunoscut pe Anghel Damian, care i-a făcut o impresie foarte bună. Bărbatul a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica sa cea mică.

Citește și: Anghel Damian, gest romantic pentru iubita lui. Regizorul a surprins-o pe Theo Rose pe platourile de filmare

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!  Pe Theo am crescut eu, o bună bucată de vreme. Mai exact, de pe când avea vreo două luni, timp de un an. În prima perioadă a vieții ei mi-am luat concediu de paternitate, special ca să am grijă de ea. Așa că pot spune că avem o relație fiică-tată mai aparte. Iar acum că voi fi și bunic, lucrurile nu pot fi decât îmbucurătoare, așa cum de altfel trebuie să fie lucrurile în viață”,  a adăugat tatăl artistei.

Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina
Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, despre relația cu Anghel Damian

Theo Rose  a uimit pe toată lumea, în urmă cu patru luni, când a anunțat că ea și Alex Leonte și-au spus adio. Mai mult, o dată cu vestea despărțirii, cântăreața a dezvăluit că este deja implicată într-o nouă relație, semn că acesta ar fi fost principalul motiv pentru care s-ar fi produs despărțirea. Vedeta și-a găsit fericirea în brațele lui Anghel Damian, fostul iubit al Liei Bugnar și producătorul serialului Clanul, unde tânăra artistă a debutat ca actriță.

Anghel Damian și Theo Rose
Anghel Damian și Theo Rose [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Theo Rose, părere tranșantă despre infidelitate după ce o femeie a spus că e normal ca bărbatul să înșele: „Se sublinia acolo că ăla care nu înșală, este un fătălău”

”Măi oameni, a apărut acest articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați mie, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta",  a spus artista.