Stiri mondene

Theo Rose, pregătită să devină mamă pentru prima oară. Ce spune artista despre numele copilului: „Dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario”

Theo Rose a ales numele copilului
Theo Rose a ales numele copilului [Sursa foto: Facebook]
Theo Rose le-a dezvăluit fanilor din mediul online că își dorește un copil. Iată ce declarații a făcut artista.

De câteva luni, Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, formând unul dintre cele mai îndrăgite și urmărite cupluri din showbiz-ul românesc. Datorită gesturilor și afișărilor sale, în mediul online se vehiculează că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este însărcinată cu primul copil. Deși nu a confirmat sarcina,îndrăgita artistă s-a gândit deja la acest  lucru, spunând în urmă cu câteva luni că își dorește să devină mămică.

Mai mult decât atât, protagonista serialului ”Clanul” le-a dezvăluit fanilor din mediul online că este decisă cum și-ar boteza copiii, atunci când aceștia vor veni pe lume. Cântăreața are variante atât pentru nume de băiat, cât și de fată.

Theo Rose a ales numele copilului
Theo Rose a ales numele copilului[Sursa foto: Facebook]

”Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante.

M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”,
a mărturisit Theo Rose  pe Instagram, în timpul sesiunii de întrebări și răspunsuri, în luna aprilie a acestui an.  

Citește și: Anghel Damian, gest romantic pentru iubita lui. Regizorul a surprins-o pe Theo Rose pe platourile de filmare

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Horia Brenciu, mesaj pentru Theo Rose, după ce s-a vehiculat că este însărcinată

Theo Rose  și Horia Brenciu au o relație specială, cei doi artiști au lucrat de-a lungul timpului la câteva proiecte, iar în timp au legat a frumoasă relație de prietenie. După ce s-a spus că fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este însărcinată pentru prima oară, Horia Brenciu a ținut să-i transmită un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Horia Brenciu, mesaj pentru Theo Rose, după ce s-a vehiculat că este însărcinată
Horia Brenciu, mesaj pentru Theo Rose, după ce s-a vehiculat că este însărcinată [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Theo Rose, detalii despre ziua în care s-a aflat de relația ei cu Anghel Damian din presă: „Îmi venea să ies afară să urlu”

„Theo Rose, “Dacă ai ști” cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitări ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?”, a scris artistul pe pagina personală de Facebook.