Stiri mondene

Theo Rose, părere tranșantă despre infidelitate după ce o femeie a spus că e normal ca bărbatul să înșele: „Se sublinia acolo că ăla care nu înșală, este un fătălău”

Theo Rose, despre infidelitate
Theo Rose, despre infidelitate [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose, despre infidelitatea în cuplu. Iată ce confesuni a făcut artista.

Theo Rose este una dintre revelațile din industria muzicii din România, care, deși a pornit de jos și de la o vârstă fragedă, îndrăgita artistă a reușit să se impună pe piață și să colaboreze cu nume mari. Cântăreața se bucură de o carieră înfloritoare, dar și de zeci de mii de fani care îi apreciază activitatea artistică. 

Theo Rose, despre infidelitate
Theo Rose, despre infidelitate[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, despre infidelitate

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este foarte prezentă în mediul online, acolo unde își face timp pentru a-și ține fanii la curent cu toate evenimentele din viața sa. De fiecare dată când are ocazia, cântăreață ține să le povestească fanilor săi cu ce probleme se confruntă. De această dată, Theo Rose s-a confesat urmăritorilor de pe rețelele sociale cu privire la infidelitate. Artista a menționat că din cauza înșelatului în relații, familiile o să ajungă la destrămare. Deranjată,

vedeta a evidențiat că cel mai rău vor fi afectați copiii. 

Theo Rose, despre infidelitate
Theo Rose, despre infidelitate[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Theo Rose, despre stările de anxietate. Cum face față artista și care este starea sa în prezent: „Nu prea mă mai bucură nimic”

„Ia uite cum găsesc eu de vorbit cu voi. Mi-a apărut o gagică care a spus că bărbatul la bază este vânător și că e absolut normal să caute în timpul relației cu o femeie să mai meargă și la alte femei pentru că el are nevoie să mai diversifice.

Se sublinia acolo că ăla care nu înșală, este un fătălău. Să zicem că toți bărbații înșală, deci toate suntem înșelate, și atunci de ce mai facem pe detectivele, de ce ne supărăm, de ce ne mai doare. Întrebarea mea în continuare e „Ce se întâmplă cu familia? Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!(...) Ăștia mici, ei asta văd pe internet, mulți nu au puterea să își selecteze informațiile. Noi, cei care am crescut, pe noi ne interesează cum ne simțim noi și prea puțin de cei care vin după noi. Ei văd în noi modele. Se alege praful de noi ca nație, nu o să ne mai suporte pământul deloc", a mărturisit Theo Rose.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

De asemenea, cântăreața a precizat că dragoste va exista tot timpul în cuplu, însă acțiunile dintre parteneri vor fi cele care vor afecta foarte mult copiii.

Citeste si: Theo Rose, detalii neștiute despre începuturile carierei sale! Artista a fost victima bullying-ului: „Am fost deseori certată”

„Știți cum îmi imgainez eu că o să fie. Îndrăgosteala o să existe pentru totdeauna. O să fie împreună cât ține asta, dar copilul, aici trebuie să fim atenți. Cu copilul ce se întâmplă? O să avem doar oameni cu probleme psihice.", a mai spus, în final, Theo Rose.