Stiri

Summer in the City 2023: Prețuri și program

Summer in the City 2023: Prețuri și program
Summer in the City  [Sursa foto: Instagram]
În 2023, Robbie Williams și Sam Smith sunt headlinerii festivalului Summer in the City. Iată tot ce trebuie să știi despre acest serial.

Anul acesta va avea loc prima ediție a festivalului Summer in the City, iar headlinerii marelui eveniment sunt Robert Williams și Sam Smith. Considerat de celebra revistă Billboard ca fiind unul dintre cele mai de succes staruri pop ale momentului, Sam Smith vine pentru prima dată în România, iar timp de trei zile și trei nopți, distracția își va avea reședința în Piața Constituției din București. Organizatorii se așteaptă la o prezență de peste 150,000 de oameni în cele două zile de festival, așa că iată tot ce trebuie să știi despre acest eveniment, dar și care este prețul biletelor.  

Citește și: Dezvaluire șocantă făcută de celebra actriță Sharon Stone. Cum i-a disparut brusc jumatate din avere

Summer in the City 2023: Prețuri și program
Summer in the City [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Când are loc Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 2023? Anunțul organizatorilor

Tot ce trebuie să știi despre ediția din 2023 a festivalului Summer in the City

Festivalul Summer in the City  va avea loc pe 3 și 4 iunie, în Piața Constituției din București. Evenimentul va începe la ora 14:00, moment în care se vor deschide porțile de acces și va începe distracția. Headlinerii festivalului sunt Robert Williams și Sam Smith, iar acestora li se vor alătura și alți artiști foarte cunoscuți, precum: Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts. Organizatorii vor anunța în curând lista completă a artiștilor care vor concerta în Capitală anul acesta. 

Summer in the City 2023: Prețuri și program
Summer in the City [Sursa foto: Instagram]

Cei care vor să participe la festivalul Summer in the City își pot achiziționa bilete în rețeaua iabilet.ro și pe summercity.ro. și au la dispoziție următoarele tipuri de abonamente: 

  • Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 499 până la 669 lei în ziua evenimentului
  • Golden Circle (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua evenimentului
  • VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei- în Tribune. Doar 2.000 de locuri disponibile

Citește și: Mesajul tranșant al lui Pique după despărțirea de Shakira și tot scandalul separării care a făcut înconjurul lumii: "Nu imi voi irosi banii să îmi spăl imaginea!"

Robbie Williams și Sam Smith sunt headlinerii festivalului Summer in the City de anul acesta

Robbie Williams revine la București pentru prima dată după show-ul legendar din 2015, care s-a desfășurat în aceeași locație. Participanții la festival se pot bucura de cele mai cunoscute piese ale artistului, cum ar fi: "Let Me Entertain You", "Angels", "Millenium", "She's the One", "I've Been Expecting You", dar și multe altele. Robbie Williams și-a început cariera în anul 1995, iar de atunci a vândut peste 85 de milioane de albume în întreaga lume, devenind unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor. Tot el deține și recordul mondial pentru cel mai mare număr de bilete vândute la un concert într-o singură zi, 1,6 milioane bilete, așa că show-ul din Piața Constituției nu poate fi ratat. 

Summer in the City 2023: Prețuri și program
Summer in the City [Sursa foto: Instagram]

Sam Smith este cu siguranță artistul momentului, iar fanii acestuia se pot bucura de piese foarte cunoscute precum “Stay with me”, “Naughty Boy”, “Latch”, “Lay me Down”, “Money on My Mind” sau recentul single “Unholy”. După o carieră în industria muzicală de peste 10 ani, îndrăgitul cântăreț a primit un Oscar, patru premii Grammy, un Premiu American Music Award și un Glob de Aur. Piesele lui Sam Smith au strâns numeroase vizualizări pe platformele de streaming, iar anul acesta va urca pentru prima dată pe o scenă din România.