• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Concerte și festivaluri 2023: Lista celor mai așteptate evenimente care vor avea loc în România

Concerte și festivaluri 2023: Lista celor mai așteptate evenimente care vor avea loc în România
Concerte și festivaluri 2023 [Sursa foto: Instagram]
Cele mai tari concerte și festivaluri din România revin cu noi surprize în 2023. Cum totul este deja stabilit, mai rămâne doar ca fanii să-și cumpere biletele

Românii abia așteaptă să se bucure de muzică bună și anul acesta în cadru concertelor și festivalurilor, care au fost deja programate. După anii de pandemie, toată lumea este gata de distracție, iar în 2023 au șansa să se bucure din plin de experiențe noi, dar și de muzica unor artiști care vin pentru prima dată în România. Organizatorii promit evenimente de neuitat și cum totul este deja stabilit, mai rămâne doar ca fanii să-şi cumpere biletele. 

Concerte și festivaluri 2023: Lista celor mai așteptate evenimente care vor avea loc în România
Concerte și festivaluri 2023[Sursa foto: Instagram]

Citește și: 6 artiști internaționali pe care îi poți vedea live în Romania în 2023

Lista completă a concertelor și festivalurilor care vor avea loc în 2023

Iată o listă cu cele mai așteptate concerte și festivaluri ale anului 2023: 

Citește și: Cele mai ciudate festivaluri din lume. Spaniolii aruncă o capră din turla bisericii în a patra zi de duminică din ianuarie

Electric Castle, 19-23 iulie, Castelul Banffy din Bonţida

Organizatorii festivalului promit cinci zile de neuitat pentru fanii muzicii electronice. Au fost anunțați deja primii artiștii care vor urca pe scena de la Castelul Banffy din Bonţida, în cea de-a 9-a ediție Electric Castle: George Exra,The Chemical Brothers și Iggy Pop. Pentru iubitorii muzicii folk pop, George Ezra va urca pentru prim dată pe o scenă din România, anul 2023 fiind ultimul în care va mai sta în lumina reflectoarelor. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Electric Castle (@electriccastle)

Neversea, 6-9 iulie, plaja Neversea Beach din Constanţa

A 5-a ediție a festivalului Neversea revine cu un concept nou în cele patru zile și patru nopți de distracție la malul mării, dar și cu diverse activități interactive, precum sporturi pe apă, ateliere şi workshopuri creative şi inspiraţionale, zone de fashion, make-up, hairstyle. 

„Cea de-a cincea ediţie Neversea va aduce artişti în premieră în România, cei mai buni DJ-i şi producători internaţionali, precum şi artişti români.

Organizatorii vin pentru ediţia din 2023 şi cu o poveste nouă şi vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice”, se arată într-un comunicat.

UNTOLD, 3-6 august, Cluj-Napoca

UNTOLD revine în cea de-a 8-a ediție cu o surpriză pentru festivalieri. Imagine Dragons va urca pe scena de la Cluj-Napoca, fiind primul concert susținut de celebra trupă în România. În plus, unul dintre cei mai iubiți DJ ai festivalului, Armin van Buuren, a confirmat prezența și anul acesta pe scena principală. Ediţia din 2023 va avea loc în perioada 3- 6 august, iar primele 10.000 de bilete au fost puse deja în vânzare, din noiembrie, pentru fanii care se înscriu pe untold.com. 

Concerte și festivaluri 2023: Lista celor mai așteptate evenimente care vor avea loc în România
Concerte și festivaluri 2023[Sursa foto: Instagram]

SAGA Festival, 23-25 iunie, București

În 2023, a 3-a ediție SAGA Festival se va desfășura la Romaero Băneasa, spațiul în care a avut loc prima ediție, în perioada 23-25 iunie.

Rockstadt Extreme Fest, 2-6 august, Cetatea Râșnov, Brașov

Pe cele trei scene mari amplasate la poalele cetății Râșnov vor urca 70 de trupe la cea de-a noua ediție a festivalului de rock. Dying Fetus, While She Sleeps, Midnight, Deicide, Mayhem, Hangman's Chair și Sleep Token sunt doar câteva dintre trupele care vor oferi o experiență de neuitat fanilor muzicii rock. 

Pantera- Metalhead Meeting, 26-28 mai, Romexpo București

Metalhead Meeting împlinește 10 ani de la prima ediție și revine la formatul de trei zile. Festivalul va avea loc la Romexpo, București, în aer liber, iar headlinerul acestei ediții este trupa americană  Pantera, care va urca pe scenă pe 27 mai. Anul acesta au fost puse în vânzare doar 10.500 de abonamente, iar organizatorii au anunțat că nu vor exista bilete de o zi.

Robbie Williams si Sam Smith la Summer in the City Festival, 3-4 iunie, București

Robbie Williams si Sam Smith vin în România la prima ediție a festivalului Summer in the City, organizat în Piața Constituției din București, în perioada 3-4 iunie. Pe scenă vor urca Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și alți artiști care urmează să fie anunțați. 

Concerte și festivaluri 2023: Lista celor mai așteptate evenimente care vor avea loc în România
Concerte și festivaluri 2023[Sursa foto: Instagram]

Hollywood Vampires, 8 iunie, Romexpo București

Hollywood Vampires, supergrupul înființat de Alice Cooper, Johnny Depp şi Joe Perry, va susține un concert în aer liber la Romexpo, pe 8 iunie 2023.

Deep Purple, 9 iulie, Romexpo București

Celebra trupă revine în România pe 9 iulie la Romexpo, pentru un concert în aer liber. 

Depeche Mode, 26 iulie, Arena Națională București

Depeche Mode revine în România în cadrul delui de-al 19-lea turneu, organizat după 5 ani de pauză, ”Memento Mori”.

Placebo – reprogramat pentru 2023

Concertul Placebo a fost reprogramat din nou, pentru 2023, după ce anul trecut a fost anulat de două ori din cauza unor probleme de sănătate din familia unui membru al trupei. Organizatorii urmează să revină cu detalii despre data concertului și bilete.