Stiri

Sam Smith, apariție controversată la Brit Awards. Motivul pentru care a avut nevoie să își dea pe tot corpul cu pudră de talc

sam smith
Sam Smith, apariție controversată la Brit Awards 2023 [Sursa foto: Captura Video]
Sam Smith a avut o apariție care a creat mult vâlvă în mediul online.

Sam Smith a ales să poarte o ținută excentrică la Brit Awards 2023, unde a întors toate capetele, iar apariția a fost extrem de dezbătută în mediul online. Celebrul cântăreț a ales să poarte un costum negru gonflabil din latex, care era umflat în dreptul umerilor și al picioarelor.

Citește și: Robbie Williams şi Sam Smith vin la București în 2023, în cadrul primei ediții a festivalului Summer in the City

Smith, care se identifică ca persoană non-binară, a îmbrăcat o ținută neagră din latex, cu mănuși asortate și tocuri cu platformă, cu care a pășit pe covorul roșu. Ținuta artistului a fost concepută de casa de modă Harri, cu sediul la Londra, fondată de Harikrishnan Keezhathil Surendran Pillai, absolvent al masteratului în modă la London College of Fashion, scrie LAD Bible.

sam smith
Sam Smith, pe scena Brit Awards 2023 [Sursa foto: Captura Video]

Avertismentele pe care Sam Smith le-a primit înainte să îmbrace costumul de la Brit Awards 2023

Costumul purtat de Sam Smith  este lucrat integral manual, fiind realizat din 100% latex și vine chiar și cu o avertizare privind pudra de talc pe site-ul designerului. Celebrul cântăreț a fost nevoit să respecte multe indicații înainte de a purta costumul pe covorul roșu. 

„Țineți departe de căldură și lumina zilei, metale și evitați contactul cu toate uleiurile”, „Folosiți întotdeauna pudră de talc în interior înainte de utilizare”, „Folosiți o ceară pentru latex în mod regulat și spălați numai

la rece”, „Vă rugăm să nu umflați excesiv”, sunt sfaturile pe care creatorul ținutei le recomandă pentru purtarea conform instrucțiunilor, fără a deteriora costumația.

Citește și: SAM SMITH FEAT CALVIN HARRIS AND JESSIE REYEZ- I m Not Here To Make Friends

Apaarițiile lui Sam Smith din ultima perioadă au fost din ce în ce mai excentrice, gesturi care au împărțit internetul în două tabere.

Există fani care sunt de părere că noua imagine a artistului îl complimentează mult mai mult decât înainte. Pe de altă parte, există și multe persoane care spun că Sam Smith s-a îndepărtat cu mult de imaginea cu care s-a lansat la începutul carierei.