Stiri mondene

Robbie Williams şi Sam Smith vin la București în 2023, în cadrul primei ediții a festivalului Summer in the City

Robbie Williams şi Sam Smith vin la București în 2023
Robbie Williams şi Sam Smith vin la București în 2023 [Sursa foto: Instagram]
Summer in the City, festivalul anului 2023, îi aduce pe Robbie Williams și Sam Smith la București.

Robbie Williams și Sam Smith, cei mai populari artiști ai momentului, vin în Romania, în cadrul primei ediții a festivalului Summer in the City. Cei doi vor concerta pe 3 și 4 iunie în Piața Constituției din București. Considerat de celebra revistă Billboard ca fiind unul dintre cele mai de succes staruri pop ale momentului, Sam Smith vine pentru prima oară în România. Lor li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts şi mulţi alţii care vor fi anunţaţi în curând.

Organizatorii se așteaptă la o prezență de peste 150,000 de oameni în cele două zile de festival. 

Robbie Williams şi Sam Smith vin la București în 2023
Robbie Williams şi Sam Smith vin la București în 2023[Sursa foto: iabilet.ro]

„Summer in the City prezintă Robbie Williams şi Sam Smith la Bucureşti! Pe 3 şi 4 iunie, în celebra Piaţă a Constituţiei din Bucureşti, pionierul turneelor mondiale, Marcel Avram, vă invită la cel mai mare festival din Bucureşti: Summer in the City! Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams şi Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts şi mulţi alţii care vor fi anunţaţi în curând", informează organizatorii, într-un comunicat transmis vineri Agerpres.

Citește și: „Unholy” piesa virală a momoentului al lui Sam Smith și Kim Petras ajunge pe locul 1 în Billboard Hot 100

Robbie Williams este unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor

Robbie Williams  a vândut peste 85 de milioane de albume în întreaga lume, făcându-l unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor.

Williams este deținătorul a 13 albume care au ajuns pe primul loc în topurile din Marea Britanie, un record pentru artist solo, fără a-l lua în considerare pe Elvis Presley. În plus artistul deține 14 single-uri numărul unu, „Angels”, „Millenium”, „No regrets”, „She is the one”, „Rock DJ”, „Children”, „Supreme, „Road to Mandalay”, fiind doar câteva dintre melodiile care au încântat sute de milioane de oameni din întreaga lume și l-au plasat pe artistul din Marea Britanie ca fiind una dintre legendele muzicii pop contemporane.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Robbie Williams (@robbiewilliams)

Sam Smith es te  unul dintre cei mai populari artiști ai momentului, premiat pentru muzica sa cu Globurile de Aur și Oscar

Cu o carieră muzicală de peste 10 ani, Sam Smith  este unul dintre cei mai populari artiști muzicali ai momentului. Hit-uri precum “Stay with me”, “Naughty Boy”, “Latch”, “Lay me Down”, “Money on My Mind” sau recentul single “Unholy” alături de Kim Petras, l-au propulsat pe artistul britanic drept una dintre cele mai populare figuri muzicale ale zilelor noastre. Single-ul „Stay with Me” a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și pe locul doi în Billboard Hot 100 din SUA, în timp ce  single -urile ulterioare „I’m Not the Only One” și „Like I Can” au intrat în top 10 în Marea Britanie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SAM SMITH (@samsmith)

Bilete Robbie Williams și Sam Smith

Abonamentele de două zile vor fi disponibile începând de, vineri, 16 decembrie de la ora 14:00, pe summercity.ro și iaBilet.ro cu prețuri early bird pentru o perioadă limitata. De asemenea, organizatorii au transmis că nu vor exista bilete pentru o zi. Biletele de două zile sunt disponibile pe summercity.ro și iabilet.ro: 

  Acces general  (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Apoi prețurile vor creste de la 499 pana la 669 lei în ziua spectacolului. 

Golden Circle  (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua spectacolului. 

Citește și: Robbie Williams a doborât recordul lui Elvis Presley! Cântărețul a ajuns pe primele locuri în clasamentele muzicale din Marea Britanie

VIP  (cu loc in tribuna): 1679 lei- in Tribune – Doar 2.000 de locuri disponibile. 

Summer in the City este un festival prezentat de Marcel Avram in colaborare cu D&D, East European Production și Concerts East.