Stiri mondene

Va fi lansată o nouă serie a filmului ”Liceenii”. Copiii lui Ștefan Bănică Jr vor interpreta rolurile principale

Va fi lansată o nouă serie a filmului ”Liceenii”
Va fi lansată o nouă serie a filmului ”Liceenii”
Un an bun pentru cinematografia românească. Va apărea o nouă serie a filmului "Liceeni”.

Criticul de film Irina Margareta Nistor a anunțat că apare o nouă serie a filmului Liceenii, unul dintre cele mai vizionate filme românești din toate timpurile. Rolurile principale vor fi jucate chiar de către băiatul și fata lui Ștefan Bănică Junior. Alături de ei va apărea și nepotul regretatului regizor al filmului original, Nicolae Corjos.

„Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului Liceenii.

Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, a mărturisit criticul de film.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)

Criticul de film a mai spus că perioada pandemiei a fost o perioadă ideală pentru a pune la curent cele mai noi producții.

Citeste si: Radu Ștefan Bănică, despre sacrificiile pe care le face pentru carieră: „Le îmbin de fiecare dată când pot”

„În toată perioada aia (n.r. în pandemia) am stat și am văzut filme. Oricum, nu aveam unde să merg. Am încă foarte multe filme de văzut. Este iluzia voastră că le-am văzut pe toate și din fiecare călătorie mă întorc cu câteva dvd-uri”, a spus criticul de film.

Va fi lansată o nouă serie a filmului ”Liceenii”
Va fi lansată o nouă serie a filmului ”Liceenii”

Liceenii, filmul care a reușit să cucerească generații întregi

Filmul „Liceenii”, apărut în anul 1986, se numără printre cele mai îndrăgite și vizionate filme românești. Avându-i în rolurile principale pe Ștefan Bănică Jr., Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru, filmul prezintă o frumoasă poveste de dragoste.

Citeste si: Ștefan Bănică a lansat piesa „4 zile”

Producția s-a bucurat de un succes colosal, aflându-se pe locul 25 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile după cum atestă un comunicat din 2006 al Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România.