Stiri mondene

Radu Ștefan Bănică, despre sacrificiile pe care le face pentru carieră: „Le îmbin de fiecare dată când pot”

Radu Ștefan Bănică, despre sacrificiile pe care le face pentru carieră
Radu Ștefan Bănică, despre sacrificiile pe care le face pentru carieră [Sursa foto: Instagram]
Radu Ștefan Bănică a vorbit despre cariera sa. Ce sacrificii face fiul cel mare al lui Ștefan Bănică?!

Fiul lui Ștefan Bănică are planuri mărețe pentru viitorul său și este dispus să facă sacrificiile necesare pentru o carieră de succes, așa cum visează. Radu Ștefan Bănică este un tânăr cu aspirații foarte mari, care dorește să ajungă un actor apreciat. Potrivit declarațiilor făcute în cadrul unui interviu, scena este cea mai mare bucurie a sa.  

„Mi-a plăcut de mic partea aceasta de fotografie, de modeling și consider că e tot din ramura artistică, până la urmă e o artă și asta, așa că îmi place! Profesia mea va rămâne și va fi de actor pe scenă, asta este ce îmi doresc

cel mai mult, la fel și muzica, iar pentru mine business-ul este un hobie și le îmbin de fiecare dată când pot”,  a spus Radu Ștefan Bănică pentru Antena Stars.

Radu Ștefan Bănică, despre sacrificiile pe care le face pentru carieră
Radu Ștefan Bănică, despre sacrificiile pe care le face pentru carieră[Sursa foto: Instagram]

Ce altă meserie ar fi ales fiul lui Ștefan Bănică 

Când a fost întrebat ce altă meserie ar alege dacă nu ar mai fi actor, Radu Ștefan Bănică   a mărturisit că ar fi ales o carieră în medicină sau drept. Motivul pentru care ar fi ales una dintre cele două este faptul că îi place să lucreze cu oamenii. Mai mult, tânărul recunoaște că nu s-ar vedea făcând muncă de birou.

Citeste si: Radu Ștefan Bănică a lansat prima lui melodie- ”That Part Of Me”

„Mie mereu mi-a plăcut și încă îmi place medicina. Aș fi dat la medicină și la drept, la fel. Îmi place tot ce implică oameni, nu m-aș vedea la birou, sincer”, spune tânărul artist.

Radu Ștefan Bănică, despre sacrificiile pe care le face pentru carieră
Radu Ștefan Bănică, despre sacrificiile pe care le face pentru carieră[Sursa foto: Instagram]

Ce planuri de viitor are tânărul

Tot pentru sursa menționată mai sus, fiul lui Ștefan Bănică susține că are planuri mari de viitor, iar în lunile de toamnă și iarnă va avea un program destul de aglomerat, mergând la tot felul de spectacole și muzicaluri.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)

Citeste si: Ștefan Bănică, reacție neașteptată despre vedetele din showbiz-ul românesc: „Sunt atâtea de care nu am auzit în viața mea”

„Urmează în decembrie să am premieră la un muzical, apoi tot în toamnă un muzical. Primul va fi la Operetă, al doilea la Opera Națională și o piesă, un spectacol la Teatrul Național, așa că avem un an plin de spectacole. Am și licența și voi fi în sfârșit în circuit!”, a mai mărturisit fiul lui Ștefan Bănică.