Stiri mondene

Sore, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație: „De aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă”

Sore, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație
Sore, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație [Sursa foto: Facebook]
Sore a a dezvăluit motivul pentru care încă nu a îmbrăcat rochia de mireasă, după 9 ani de relație. De ce a luat artista acesată decizie?!

În cadrul unui interviu oferit recent pentru Viva.ro, Sore a povestit despre relația frumoasă pe care o are cu Mircea, tatăl fetiței sale, Erin, dar și bărbatul alături de care se vede tot restul vieții. De meserie avocat, bărbatul stă departe de camerele de filmat și rar apare în fotografiile vedetei. Cântăreața a mărturisit că s-au cunoscut datorită Alinei Eremia, fiind cea care le-a făcut cunoștință, iar de atunci sunt de nedespărțit. 

Sore, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație
Sore, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație[Sursa foto: Facebook]

„S-au făcut aproape 9 ani și discreția a făcut și face parte din relația noastră, nu împart detalii din ea tocmai pentru că venim din două domenii total diferite. Spuneam că mi-ar fi plăcut ca întâlnirea noastră să se întâmple mai repede, pentru că am simțit, din prima clipă, că e o legătură veche între noi, ca din alte lumi. Dar ne-am cunoscut prin doi prieteni comuni, mai exact, Alina Eremia a fost Cupidonul meu”, a povestit Sore.

Sore, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație
Sore, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl fetiței sale, după 9 ani de relație[Sursa foto: Facebook]

Sore și tatăl fetiței sale nu au ajuns în fața altarului: „Ne e bine așa cum suntem”

La începutul lui 2017, Sore a fost cerută în căsătorie  și răspunsul a fost afirmativ! Deși sunt un cuplu solid și chiar au devenit părinți în acești ani, artista și partenerul ei de viață nu s-au grăbit să ajungă în fața altarului. În continuare, artista recunoaște că nu s-a visat niciodată mireasă și că nu-i place gândul de a organiza o petrecere mare, cu mulți invitați.  

Citeste si: SORE feat. FLORIAN RUS- Sunetul Meu Preferat

„Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă”, a mai adăugat cântăreața.