Stiri mondene

Ana Baniciu, noi declarații despre nuntă și copil! Când va face pasul cel mare?!

Ana Baniciu, noi declarații despre nuntă și copil!  Când va face pasul cel mare?!
Ana Baniciu, noi declarații despre nuntă și copil! Când va face pasul cel mare?! [Sursa foto: Instagram]
Ana Baniciu a vorbit despre planurile de viitor alături de iubitul ei, Edi. Este decisă artista să se căsătorească și să-și întemeieze o familie?!

Ana Banciu este în culmea fericirii. Artista a fost cerută de soție anul acesta de iubitul ei și toată lumea se întreabă când o va îmbrăca rochia de mireasă. Despre asta, dar și despre conceperea unui copil, a vorbit Ana Baniciu în cadrul unui interviu, chiar de ziua sa. 

Citeste si: Ana Baniciu a împlinit 29 de ani! Ce cadouri a primit de la iubitul ei, Edi: „Important este că ne înțelegem și suntem fericiți”

Ana Baniciu, despre nuntă și copil: „ Să ne mutăm și să vină și copilul”

Ana Baniciu este o familistă convinsă, dar spune că nu ar vrea să facă un copil dacă nu are un cămin al său. În timpul unui interviu oferit chiar de ziua sa, Ana Baniciu a dezvăluit că ea și iubitul ei sunt în căutarea unui apartament. 

Ana Baniciu, noi declarații despre nuntă și copil!  Când va face pasul cel mare?!
Ana Baniciu, noi declarații despre nuntă și copil! Când va face pasul cel mare?![Sursa foto: Instagram]

„Încercăm să căutăm ceva, o casă mai mare. Ne dorim un apartament mai mare. Mie imi plac lucrurile să fie aranjate. Să ne mutăm și să vină și copilul. Nunta, să terminăm cu nebunia asta și să avem o nuntă liniștită și normală. În momentul în care vom stabili o dată, vă voi anunța, dar acum nu ne-am gândit pentru că am zis să treacă perioada asta și să avem o petrecere exact așa cum ne-o dorim. Anul acesta nu vine copilul. Cum vrea Dumnezeu și cum trebuie să se întâmple se va întreba, dar am zis că la anul schimb prefixul, fac 30 de ani și este vârsta absolut ideală”, a declarat Ana Baniciu în cadrul unei emisiuni. 

Ana Baniciu a spus că își dorește să aibă un băiețel. Întrebată dacă ea și iubitul ei se vizualizează în ipostaza de părinți, Ana Baniciu a spus că ea și Edi au discuții legate de acest subiect. 

Ana Baniciu, noi declarații despre nuntă și copil!  Când va face pasul cel mare?!
Ana Baniciu, noi declarații despre nuntă și copil! Când va face pasul cel mare?![Sursa foto: Instagram]

„Cred că o să să mă facă cum vrea el, o să fiu maimuţoi în final. Mai vorbim despre asta, e normal, şi nu ştiu cât de pregătiţi suntem, dar nici nu cred că sa inventat vreun manual pentru părinți. Dar când vrea Dumenzeu și universul să se întââmple treaba asta, așa să fie. Noi îl așteptăm cu drag. Doar să-l primim într-o casă nouă, frumoasă, mare, să fie totul stabil”, a declarat Ana Baniciu.