Lansări muzicale

Sore și Tudor de la Fly Project au lansat „Lasă-mă să-i spun”, chiar de ziua lor de naștere

Sore și Tudor de la Fly Project au lansat „Lasă-mă să-i spun”, chiar de ziua lor de naștere
Sore și Tudor de la Fly Project și-au făcut un cadou muzical de ziua lor prin lansarea piesei „Lasă-mă să-i spun”.

Sore și Tudor de la Fly Project au lansat pe 3 noiembrie, fix de ziua lor de nastere, „Lasa-ma sa-i spun”, o piesa disco ce îndeamna la dans, la distracție și la sinceritate în relatii. Cu o dublă provocare, una de dans pe canalul ei de TikTok, și una umană de a spune ce simți, indiferent cât este de neplîcut, pe note vesele, Sore aduce soare și entuziasm cu noua sa piesă.

Sore
Sore[Sursa foto: Instagram]

„Î mi doresc ca toată lumea să danseze când aude „Lasă-mă să-i spun”, indiferent oriunde ar fi. Eu sunt dependentă de dans, dansez în timp ce conduc, dacă piesa e tare, dansez și dimineața când mă pregătesc de treabă, am un playlist special pentru good mood. Așa că, îi încurajez pe toți cei care o ascultă, să o adauge în playlist-ul lor și să se bucure de boost-ul de energie pozitivă pe care îl transmite

, declara artista Sore care se autodefineste prin a fi un om solar, vesel si plin de energie pozitiva. 

Sore și Tudor de la Fly Project sunt născuți în aceeași zi 

Sore a scris pe contul ei de Instagram că în loc de un cadou pentru ea, le face un cadou fanilor ei. 

„Azi e ziua mea și vreau sa vă fac eu un cadou.

🎂 Dă PLAY, SHARE (link în stories) și lasă-mi un comentariu, să facem cea mai mare petrecere de pe net 🍭 Și pentru că nimic nu e intamplator, eu și Tudor suntem nascuti în aceeasi zi. La mulți aaaaaani! HOW COOL IS THAT?   @tudorionescu”