Stiri

Sore și Tudor de la Fly Project au lansat „Lasă-mă să-i spun”, chiar de ziua lor de naștere

Sore și Tudor de la Fly Project au lansat „Lasă-mă să-i spun”, chiar de ziua lor de naștere
Sore și Tudor de la Fly Project și-au făcut un cadou muzical de ziua lor prin lansarea piesei „Lasă-mă să-i spun”.

Sore și Tudor de la Fly Project au lansat pe 3 noiembrie, fix de ziua lor de nastere, „Lasa-ma sa-i spun”, o piesa disco ce îndeamna la dans, la distracție și la sinceritate în relatii. Cu o dublă provocare, una de dans pe canalul ei de TikTok, și una umană de a spune ce simți, indiferent cât este de neplîcut, pe note vesele, Sore aduce soare și entuziasm cu noua sa piesă.

Sore

„Î mi doresc ca toată lumea să danseze când aude „Lasă-mă să-i spun”, indiferent oriunde ar fi. Eu sunt dependentă de dans, dansez în timp ce conduc, dacă piesa e tare, dansez și dimineața când mă pregătesc de treabă, am un playlist special pentru good mood. Așa că, îi încurajez pe toți cei care o ascultă, să o adauge în playlist-ul lor și să se bucure de boost-ul de energie pozitivă pe care îl transmite , declara artista Sore care se autodefineste prin a fi un om solar, vesel si plin de energie pozitiva. 

Sore și Tudor de la Fly Project sunt născuți în aceeași zi 

Sore a scris pe contul ei de Instagram că în loc de un cadou pentru ea, le face un cadou fanilor ei. 

„Azi e ziua mea și vreau sa vă fac eu un cadou. 🎂 Dă PLAY, SHARE (link în stories) și lasă-mi un comentariu, să facem cea mai mare petrecere de pe net 🍭 Și pentru că nimic nu e intamplator, eu și Tudor suntem nascuti în aceeasi zi. La mulți aaaaaani! HOW COOL IS THAT?   @tudorionescu”