Stiri mondene

Solistul The Motans, detalii neștiute din spatele persoanei care este astăzi! Cine l-a susținut necondiționat pe Denis Roabeș: „Absolut în orice”

 Cine l-a susținut necondiționat pe Denis Roabeș
Cine l-a susținut necondiționat pe Denis Roabeș [Sursa foto: Facebook]
Denis Roabeș, solistul The Motans, a dezvăluit cine l-a susținut necondiționat. Uite despre cine este vorba!

Denis Roabeș sau The Motans, așa cum este cunoscut de către public, scoate hit după hit, timbrul său vocal special se completează perfect cu versurile pătrunzătoare, răscolind sufletul ascultătorilor. Datorită talentului de care nu duce deloc lipsă, juratul de la „Vocea României” nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a cuceri publicul. Cariera artistului este într-o continuă ascensiune, iar pentru tot ce a realizat până în prezent, Denis Roabeș îi este recunoscător mamei sale.

Femeia l-a încurajat mereu să urmeze drumul artistic, fiind pionul principal în cariera lui.

 Cine l-a susținut necondiționat pe Denis Roabeș
Cine l-a susținut necondiționat pe Denis Roabeș[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Denis Roabeș, solistul de la The Motans, s-a logodit cu iubita lui, Bianca Spermezan, după o relație de 5 ani: „Mă bucur că am făcut acest pas important”

„Mama m-a susținut în absolut tot ce am vrut eu să fac în viața mea.

Absolut în orice. Doar că mereu mi-a explicat care ar putea să fie repercusiunile în momentul în care alegi să faci ceva în viață. Până și în cazul fumatului. Mama nu mi-a interzis niciodată să fumez. Bine, cred că mi-a zis să nu fumez, dar mi-a spus că dacă mă apuc să fumez asta înseamnă că e posibil să am următoarele consecințe în viitor. Nu mi-a interzis niciodată’’,
a declarat Denis Roabeș pentru Ego.ro.

Denis Roabeș o prețuiește nespus pe mama lui: „O iubesc foarte mult”

De asemenea, solistul The Motans a mai dezvăluit că a fost mereu un copil ascultător pentru că nu a vrut niciodată să își dezamăgească mama.

 Cine l-a susținut necondiționat pe Denis Roabeș
Cine l-a susținut necondiționat pe Denis Roabeș[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Denis Roabeș, solistul trupei „The Motans”, primele declarații despre postura de jurat: „Nu îmi venea să cred! Credeam că cineva face o glumă”

„Eu am fost un copil foarte ascultător dintotdeauna pentru că o iubesc foarte mult pe mama și nu am vrut niciodată să am sentimentul ăsta de dezamăgire a unei persoane. Adică nu am vrut niciodată să o dezamăgesc pentru că dragostea este prea mare. Din această cauză am fost foarte ascultător’’, a mai spus Denis Roabeș.