Stiri

SMS-uri, mesaje și urări de sărbătorile Pascale. Ce trebuie neapărat să le transmiți apropiaților

SMS-uri, mesaje și urări de sărbătorile Pascale. Ce trebuie neapărat să le transmiți apropiaților
[Sursa foto: Facebook]
Transmite-le apropiaţilor urările tale, cu cele mai frumoase mesaje de Paşte.

 Nici în acest an, la fel ca în 2020, nu putem fi alături de toate persoanele dragi de Paşte. Fie că suntem la mare depărtare sau că vrem să ne protejăm pe noi şi pe cei apropiaţi, putem păstra totuşi farmecul sărbătorilor. Le putem trimite celor dragi gândurile noastre bune prin SMS sau pe Whatsapp, însă dacă nu ai inspiraţie pentru a crea un text frumos, mai jos găseşti SMS-uri, mesaje și urări de sărbătorile Pascale

Cele mai frumoase mesaje şi urări de Paşte pe care le poţi transmite apropiaţilor

"Ou înroşit, miel rumenit, cozonac mărit, Paşte fericit! Fie ca această sărbătoare să vă aducă multă nădejde şi pace în viaţă."

 "Un Paşte fericit cu credinţă, speranţă şi iubire! La fel ca Domnul Hristos, prin jertfă, efort şi suferinţă, să ajungem la biruinţă! Hristos a înviat!"

 "Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători fericite şi liniştite!"

 "Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!"

 Vezi aici cele mai frumoase felicitări în imagini, pentru Paşte!

 "Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!"

"Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Paşte fericit!"

SMS-uri, mesaje și urări de sărbătorile Pascale. Ce trebuie neapărat să le transmiți apropiaților

 "De Paşte să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame. Paşte fericit!"

 "O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!"

 "Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!"

 "Cunoaştem viaţa pentru că El a cunoscut moartea. Simţim bucuria pentru că El a simtit tristeţea. Suntem liberi pentru că Hristos a înviat! Sărbatori fericite!"