Stiri

Program Metrorex și STB în zilele de Paște și de 1 mai

Program Metrorex și STB în zilele de Paște și de 1 mai
[Sursa foto: Facebook]
Metrorex şi SBT au anunţat care fi programul de Paşte şi pe 1 mai.

 Creştinii ortodocşi sărbătoresc duminică Paştele, iar în noaptea de Înviere credincioşii pot merge liniştiţi la slujbă. Autorităţile au ridicat restricţiile, însă doar pentru noaptea de sâmbătă spre duminică. În noaptea de Înviere, şi Metrorex şi Societatea de Transport Bucureşti vor avea un program conform cu graficele pentru sărbătorile legale. Este de preferat însă să alegeţi metroul dacă este posibil, pentru că veţi aştepta mai puţin decât dacă veţi merge cu autobuzele sau tramvaiele Societăţii de Transport Bucureşti. 

Cum arată programul Metrorex şi STB pentru zilele de Paşte şi 1 mai

 Bucureştenii pot folosi metroul la orice oră în noaptea de Înviere şi nu vor aştepta mai mult de 20 de minute. Metrorex a anunţat că trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale, pe toate magistralele. În noapta de Înviere, între 1 şi 2 mai, trenurile vor circula la un interval de 10 minute, între orele 23:00 şi 01:00, iar de la ora 01:00 şi până la ora 05:00, oamenii pot aştepta până la 20 de minute pe

peron. 

Program Metrorex și STB în zilele de Paște și de 1 mai

 Şi Societatea de Transport Bucureşti a anunţat un program special pentru perioada Paştelui. Toate liniile de transport public vor funcţiona cu parcul de vehicule programat unei zile de duminică, în toată perioada 30.04.2021-01.05.2021. Astfel, serviciul de transport public va fi asigurat în noaptea de Înviere de autobuzele liniilor de noapte, care circulă la un interval de aproximativ 40 de minute, de linia expres 783, dar şi de tramvaiele 1 şi 10, care vor funcţiona după progrmul obişnuit.

Program Metrorex și STB în zilele de Paște și de 1 mai

 Suplimentar, Societatea de Transport Bucureşti va menține în circulație, pe parcursul întregii nopți, tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 35 de minute. Pentru mai multe informaţii legate de orarul STB din perioada sărbătorilor pascale, puteţi consulta aici graficele de circulaţie pentru fiecare linie de transport în parte.