Stiri mondene

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de micuța Josephine! Artistul, primele declarații: „Sunt cu familia! Ne bucurăm de prima vacanță în trei”

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de micuța Josephine
Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de micuța Josephine [Sursa foto: Instagram]
Smiley și Gina Pistol au petrecut prima vacanță alături de fiica lor Josephine. Ce le-a transmis artistul fanilor din mediul online?!

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii, de când au devenit părinți pentru prima dată în luna martie 2021. La început de an, artistul și prezentatoarea de televiziune au plecat într-o excapadă de vis! Această vacanță este una cu totul specială, deoarece este prima dată când Smiley și Gina Pistol călătoresc în noua formulă, alături de micuța Josephine.

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de micuța Josephine
Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de micuța Josephine[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu câteva ore, Smiley i-a informat pe internauți că are parte de prima vacanță în familie, fiind și motivul pentru care nu a fost atât de activ în ultima perioadă.

Chiar dacă nu a specificat ce destinație a ales, Gina Pistol și Smiley sunt foarte fericiți că pot petrece timp de calitate alături de fiica lor. 

Citeste si: Smiley a dezvăluit când o va arăta pe fetița sa, Josephine

„V-am ținut pe silent pentru că am fost între insule. Acum am ajuns acolo unde stăm și voiam doar să vă transmit mult soare, multă energie pozitivă.

Eu sunt cu familia în vacanță și ne bucurăm de prima vacanță în trei”
, a spus Smiley.

Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de micuța Josephine
Smiley și Gina Pistol, prima vacanță alături de micuța Josephine[Sursa foto: Instagram]

Smiley, noi declarații despre statutul de tată

În cadrul unui interviu, Smiley a făcut noi dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit tătic pentru prima oară. Pentru că își dorește să petreacă cât mai mult timp cu micuța Josephine, atunci când are timp liber, iubitul Ginei Pistol se implică în numeroase activități cu fiica sa. 

Citeste si: Smiley a răbufnit pe rețelele sociale! Ce l-a enervat atât de tare pe artist: ”Există atâția oameni care își pierd existența...”

„Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.   Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă” foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde). (n.r. O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești. Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot”,  a spus artistul, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!