Stiri mondene

Smiley a răbufnit pe rețelele sociale! Ce l-a enervat atât de tare pe artist: ”Există atâția oameni care își pierd existența...”

Smiley a răbufnit pe rețelele sociale! Ce l-a enervat atât de tare pe artist
Smiley a răbufnit pe rețelele sociale! Ce l-a enervat atât de tare pe artist [Sursa foto: Instagram]
Smiley a avut o reacție dură la adresa fanilor din mediul online! Uite ce le-a transmis artistul!

De când au devenit părinți pentru prima oară, Gina Pistol și Smiley sunt mereu criticați pentru faptul că nu-și arată fetița pe rețelele sociale, deși actorul și prezentatoarea de televiziune au explicat adevăratul motiv pentru care au decis să nu-și expună copilul în mediul online. Sătul de comentariile răutăcioase pe care le primește, Smiley a transmis un mesaj dur pe pagina sa de Instagram, fiind susținut de o mulțime de fani și colegi de breaslă.

„Există atâția oameni care își pierd din existența lor să arunce cu injurii și să jignească semenii lor pe rețelele de socializare, să se certe, să își bată joc. Dacă ar înțelege că fiecare clipă pe pământ e o binecuvântare și o bucurie, poate nu ar mai pierde timpul degeaba. Poate s-ar înclina spre introspecție, spre bucurie, spre iubire, spre creație, spre visare, spre trăire cu adevărat.

Până când?!”
, a scris Smiley.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Cum au reacționat fanii din mediul online: ”Fiecare e liber să se exprime cum poate sau cum a fost educat” 

Dragă Smiley, când îți expui viața pe toate rețelele de socializare, trebuie să-ți și asumi asta. Sau vrei ca toată lumea să te placă pentru ce și de ce? Că ești tu Smiley?”/ Frustrați, invidioși, pandemia se pare că pentru unele persoane a venit cu nebunie, frustrare, ură, păcat. Sănătate multă! Aici nu ține de guvern, ține de cei 7 ani de acasă. Nu are nici o treaba cine este la putere sau cine ne conduce pentru a fi tu om în societate.”/ ”Nu putem să fim pe placul tuturor, iar fiecare om are opinia lui vizavi de anumite aspecte și e liber să se exprime cum poate sau cum a fost educat.” au fost doar câteva dintre comentariile fanilor săi.