Stiri mondene

Gina Pistol, pusă la zid de hateri! Cum a reacționat iubita lui Smiley: „Ești așa penibilă!”

Gina Pistol, pusă la zid de hateri! Cum a reacționat iubita lui Smiley
Gina Pistol, pusă la zid de hateri! Cum a reacționat iubita lui Smiley [Sursa foto: Instagram]
Gina Pistol a avut o reacție acidă la părerile fanilor din mediul online. Ce reproșuri a primit iubita lui Smiley din partea internauților?

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România! De când și-a făcut apariția pe micile ecrane, iubita lui Smiley este foarte apreciată în lumea showbiz-ului românesc. De-a lungul anilor, vedeta a încercat să fie cât mai discretă și să nu se implice în scandaluri. Gina Pistol este urmărită de mii de fanii în mediul online, dar asta nu înseamnă că nu poate să fie judecată de hateri.

Gina Pistol, pusă la zid de hateri! Cum a reacționat iubita lui Smiley
Gina Pistol, pusă la zid de hateri! Cum a reacționat iubita lui Smiley[Sursa foto: Instagram]

Recent, frumoasa prezentatoare TV a publicat un video pe pagina sa de Instagram, iar un fan a criticat modul în care s-a îmbrăcat, catalogând-o drept „penibilă”. La scurt timp, iubita lui Smiley a reacționat, publicând astfel mesajul internautului.

Citeste si: Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a făcut primii pași. Primele imagini cu micuța

„Ea e Claudia. Claudia își dă cu părerea neîntrebată. Nu fi ca Claudia” , a scris Gina Pistol pe Instagram. 

Gina Pistol, pusă la zid de hateri! Cum a reacționat iubita lui Smiley
Gina Pistol, pusă la zid de hateri! Cum a reacționat iubita lui Smiley[Sursa foto: Instagram]

Haterii au venit chiar în fața porții sale: „E  ca un semnal de alarmă”  

Nu este pentru prima dată când Gina Pistol este ținta fanilor din mediul online. Prin intermediul unui mesaj postat la InstaStory, vedeta a mărturisit că se teme de astfel de amenințări. Mai mult, vedeta nu își dorește ca aceste amenințări pe care le primește pe rețelele sociale să aibă repercursiuni asupra ei ori asupra fetiței sale.

Citeste si: Reacția Ginei Pistol, după ce Laura Cosoi a anunțat că va deveni mamă a treia oară. Nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest din partea iubitei lui Smiley

„Postasem unul dintre mesaje după care l-am șters și l-am repostat, e ca un semnal de alarmă, nu mi se par normale astfel de mesaje, se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu aș mai vrea să explic de ce nu vreau să-mi arăt copilul în lumea asta virtuală, uite de aia. De obicei cei care mă ceartă că nu-mi arăt copilul sunt oameni agresivi, foarte agramați și oameni care au probleme”, spunea Gina Pistol pe InstaStory, în urmă cu ceva timp.