Stiri mondene

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a făcut primii pași. Primele imagini cu micuța

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a făcut primii pași. Primele imagini cu micuța
Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a făcut primii pași. Primele imagini cu micuța [Sursa foto: Instagram ]
Josephine își bucură părinții zilnic. Recent, Gina Pistol a postat un mic filmuleț cu primii pași ai fiicei sale și a lui Smiley.

Josephine este preocuparea principală a Ginei Pistol și a lui Smiley și zilnic își bucură fanii din mediul online cu câte o fotografie cu micuța care crește pe zi ce trece. Cu toate că cei doi părinți au spus că nu vor să o expună pe fiica lor, atât Smiley, cât și Gina Pistol, mai postează câte o fotografie sau câte un filmuleț cu Josephine, însă fără a i se vedea fața.

Citeste si: Moment special în familia Ginei Pistol și a lui Smiley! Jospehine a emoționat pe toată lumea: „Cum zboara timpul!”

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, primele imagini în care face primii pași

Gina Pistol este cea care se ocupă zilnic de Josephine, iar recent, vedeta și-a anunțat fanii din mediul online că fiica lor a făcut primii pași.

În plus, Gina Pistol a postat pe Instagram și un filmuleț cu Josephine în timp ce se ține de mama sa și merge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

„Pași mari pentru un om încă…micuț. Asta facem în fiecare zi. Dar este atât de încântată că «merge» încât nu-i pot lua această bucurie, chiar dacă am rămas aplecată de spate”, a scris Gina Pistol pe pagina sa de Instagram. 

Citeste si: Gina Pistol, despre momentul în care a rămas însărcinată: „Jur că a fost ceva mistic” 

Smiley și Gina Pistol au spus încă de la Cu toate că fanii mor de curiozitate să o vadă pe fiica lui Smiley, artistul nu se înduplecă nicicum. Întrebat de un fan pe rețelele de socializare când va avea ocazia să o vadă pe Josephine, Smiley a răspuns:  „cand o sa-si faca cont de insta 😁”, spre marea dezamăgire a fanilor care au continuat șirul comentariilor.

Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a făcut primii pași. Primele imagini cu micuța
Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a făcut primii pași. Primele imagini cu micuța[Sursa foto: Instagram]

„Cel mai bun raspuns de pina acum, bravo.Copilul singur trebuie sa decida vrea viata publica ori ba.mai avem putin de asteptat😂”, citește continuarea aici