Stiri mondene

Smiley a dezvăluit când o va arăta pe fetița sa, Josephine

Smiley a dezvăluit când o va arăta pe fetița sa, Josephine
Smiley a dezvăluit când o va arăta pe fetița sa, Josephine [Sursa foto: Instagram]
Fanii sunt curioși din cale afară să o cunoscă pe Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol, însă cei doi nu dau semne că ar posta o poză cu ea prea curând

Smiley este în culmea fericirii de când a devenit tătic, iar asta se poate citi cu ochiul liber. Artistul mai împărtășește cu fanii din mediul pnline diverse noutăți din viața de părinte și mai pune fotografii cu fetița sa, dar niciodată, nici el și nici Gina Pistol nu au postat o fotografie cu fața micuței Josephine. Și asta pentru că cei doi proaspeți părinți sunt țin foarte mult la intimitate și au promis că nu vor posta o fotografie cu fiica lor prea curând.

Smiley a dezvăluit când o va arăta pe fetița sa, Josephine
Smiley a dezvăluit când o va arăta pe fetița sa, Josephine[Sursa foto: Instagram]

Cu toate că fanii mor de curiozitate să o vadă pe fiica lui Smiley, artistul nu se înduplecă nicicum. Întrebat de un fan pe rețelele de socializare când va avea ocazia să o vadă pe Josephine, Smiley a răspuns: „cand o sa-si faca cont de insta 😁”, spre marea dezamăgire a fanilor care au continuat șirul comentariilor.

„Cel mai bun raspuns de pina acum, bravo.Copilul singur trebuie sa decida vrea viata publica ori ba.mai avem putin de asteptat😂”, „ va fi aproape imposibil să o ferești de ochii presei. Cu atât mai mult că voi sunteți atât de populari.😳😳 Sper să vă și iasă schema.. ❤️,   „dar totuși va place asa sa dati numai o manuta, un piciorus "momeala", asta face oamenii si mai curioși, ca de... asa e lumea, ce sa faci?! 😁Daca tot nu vreti sa o postati, nu mai puneti deloc si gata! Decizia voastra oricum e a vostra! Sănătate multa si crestere usoara! 😍”, au fost comentariile fanilor din mediul online. 

Gina Pistol, despre momentul în care a rămas însărcinată: „Jur că a fost ceva mistic”

Gina Pistol a devenit mamă la 40 de ani și asta a fost o mare minune în viața. Ce semn a primit când a rămas însărcinată

Smiley a dezvăluit când o va arăta pe fetița sa, Josephine
Smiley a dezvăluit când o va arăta pe fetița sa, Josephine[Sursa foto: Captură YouTube]

Pentru Gina Pistol și Smiley, Josephine este o adevărată minune în viața lor. Gina Pistil știa că sunt șanse aproape inexistente ca ea să rămână însărcinată, dar acest lucru a fost știut de prea puțină lume. Vedeta ta a povestit în podacastul lui Mihai Morar că în momentul în care a rămas însărcinată a primit un semn. 

Citește continuarea aici