Stiri mondene

Smiley și Gina Pistol, pregătiţi să ajungă în faţa altarului: ”Vom deveni soț și soție”. Cum a decurs cererea în căsătorie - VIDEO

Smiley și Gina Pistol au hotărât să facă pasul cel mare.
Smiley și Gina Pistol 
Smiley și Gina Pistol au hotărât să-și unească destinele. Când va avea loc marele eveniment?

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Din iubirea lor a venit pe lume și micuța Josephine care le-a îndrăgit familia. Cei doi au anunțat ieri, prin intermediul unui videoclip postat pe YouTube, că s-au logodit acum ceva timp și că urmează să facă, în curând, nunta. Așezați pe aceeași bancă de pe care au dezvăluit, în urmă 2 ani și jumătate, că vor fi părinți, artistul și prezentatoarea tv au povestit cum a decurs cererea în căsătorie și de ce au luat această decizie abia acum, după 6 ani și jumătate de relație.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi.”

, a spus Smiley.

Smiley și Gina Pistol au hotărât să facă pasul cel mare.
Smiley și Gina Pistol

Citește și: Smiley, reacție surprinzătoare după criticile la adresa filmului Teambuilding: ”Am căzut de pe canapea de râs”. Artistul sare în apărarea producției

Smiley şi Gina Pistol, detalii inedite despre marele eveniment: ” Suntem pe pregătiri.  Deja am trimis invitațiile la nuntă”  

Cei doi au explicat în videoclip cum a fost cererea în căsătorie, care este povestea inelului, care au fost reacţiile apropiaţilor, care a fost rolul micuţei Josephine în scenariul momentului şi ce fel de nuntă îşi doresc.

Smiley şi Gina povestesc şi cum îşi propun să-şi trăiască viaţa de familie sau cum îşi doresc să fie peste 10, 20 sau 30 de ani.

Smiley și Gina Pistol au hotărât să facă pasul cel mare.
Smiley și Gina Pistol 

Citește și: „Am făcut o greșeală și o regret amarnic”. Gina Pistol s-a filmat în lacrimi după ce chipul fiicei sale s-a viralizat în mediul online

„Noi deja am trimis invitațiile la nuntă, este un eveniment pe care noi nu-l ținem secret și ne-am dori să aflați de la noi detaliile acestei căsătorii.

Nunta este luna viitoare. Suntem pe pregătiri, pe detalii. Sunt 200-300 de persoane, cam așa. Irina Voinea se ocupă de costumul meu, Gina înțeleg că și-a făcut rochia de mireasă…”, a mai spus Smiley.

Micuţa Josephine  a avut un rol important în cadrul cererii

Smiley și Gina Pistol au povestit apoi despre momentul în care a avut loc cererea în căsătorie, la care a luat parte și fiica lor, Josephine.

„Eram în cameră la Josephine. Eu i-am spus lui Josephine să țină cutia, să i-o arătăm lui mami. Josephine oricum este curioasă, să vadă ce este cu cutia, stăteam jos pe covor, ne jucam și eram plin de emoții, avem sufletul în gât și o tot strigam pe Gina. Nu îmi imaginam că Gina va fi plină de spume, cu mâinile ude, la propriu, atunci când o voi cere în căsătorie. Nu știam că nu a auzit, eu am crezut că îmi soarbe fiecare cuvânt pentru că m-am gândit exact cum să formulez, exact ca pe o piesă. Dacă mă întrebi acum ce am zis, nu mai știu. Josephine era cu cutia în gură, ea a luat cutia și abia atunci a înțeles că ăsta este un moment. Și cred că e un moment pe care oricum o să îl țină minte toată viața chiar dacă nu a fost ca în filme. A fost ca într-un film comedie romantică, a fost ca în filmul nostru. Cu râs, cu un pic de dramă și natural”,  spune Smiley.