Stiri mondene

”Îmi era jenă să-i spun”. Tabieturile de noapte ale lui Smiley l-au speriat pe Pavel Bartoș. Ce s-a întâmplat când au dormit în aceeași cameră

Tabieturile de noapte ale lui Smiley l-au speriat pe Pavel Bartoș
Smiley și Pavel Bartoș  [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Pavel Bartoș a făcut dezvăluiri neștiute despre relația lui cu Smiley. Ca în orice relație de prietenie, mai apar și anumite „nemulțumiri”. Actorul nu s-a sfiit să spună ce-l enervează la bunul său prieten.

Smiley și Pavel Bartoș sunt prieteni de ani buni, iar relația lor este una dintre cele mai puternice din showbiz. Cei doi sunt un exemplu pentru toți datorită respectului și ajutorului pe care și l-au oferit de fiecare dată. Pavel Bartoș și Smiley sunt, de asemenea, unele dintre cele mai „vechi” vedete din România. Mulți au crescut alături de ei și i-au iubit datorită felului lor de a fi, mereu veseli și cu zâmbetul pe buze.

Smiley, dat în fapt de Pavel Bartoș. Ce face artistul în fiecare noapte

În ciuda tuturor acestor aspecte care îi țin aproape ca pe doi prieteni absolut speciali, există un aspect care-i diferențiază și le face locuitul împreună absolut imposibil. Cel care refuză orice ofertă de a-și petrece noaptea cu veșnicul lui coleg de scenă este Pavel Bartoș, care afirmă că Smiley are tabieturi imposibil de suportat.

În urmă cu ani de zile, pe când aveau o filmare la Timișoara, Pavel Bartoș și Smiley au fost cazați peste noapte într-un hotel, în aceeași cameră. Și atunci a fost și ultima dată când au mai împărțit camera, iar Pavel Bartoș explică ce tabieturi are Smiley

„Ne-au băgat în aceeași cameră. Eu, în primul rând, că am venit seara. El avea concert, venea dimineața.

El oricum se trezește la 6 dimineața și oricum poate să doarmă oriunde (…) și am zis hai să stăm, de ce să nu stăm, nu știu ce”, a început povestea actorul.

Pavel Bartoș și Smiley
Pavel Bartoș și Smiley[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gina Pistol a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre ea și Smiley: ”Așa l-am agățat”. Cum a reușit să-l cucerească pe artist

Ulterior, Pavel Bartoș a mai dezvăluit cum la recepția hotelului s-a crezut că el e în cameră cu o domnișoară, cei de acolo neștiind că numele de familie a lui Smiley e Maria.  „Și ne ducem. Pe lângă faptul că el a venit dimineața și…e celebră povestea aia cu: „Știți, eu stau în cameră cu …Dați-mi și mie cheia de la camera lui Pavel Bartoș”.

„Și zice: „Nu se poate, domnul Pavel Bartoș este cu o domnișoară”.  Și el: „Ce domnișoară?”.  Și zice: „Maria Andrei”. Și el: „Mă cheamă și Tiberiu”. Asta e celebră',  a mai povestit râzând Pavel Bartoș.

Pavel Bartoș și Smiley
Pavel Bartoș și Smiley[Sursa foto: Facebook]

Actorul a dezvăluit că singura noapte când a dormit cu Smiley în aceeași cameră nu a fost deloc plăcută. Cei doi prieteni buni au obiceiuri diferite.

Citește și: Pavel Bartoș a trecut printr-o mare suferință. Actorul a dezvăluit drama neștiută din spatele zâmbetului larg: ”Să nu faci nimănui ceva ce ție nu îți place”

„Vine prima noapte, prima seară. El înfofolit cu pijama, eu dormeam gol, că așa dormeam pe vremea aia. Acum te iau șalele, durerile… Andrei era așa, cu jaluzelele trase, muzică, televizorul deschis și eu zic: „Cum, tu dormi așa?(...) „Pai da, eu așa adorm. Plus că vreau lumina soarelui”. Îl văd, imediat a adormit, sting televizorul, trag jaluzelele. Pe la 4 dimineața, era și vară, filmam undeva în iulie, pe la Timișoara, și am văzut așa lumină, televizorul era aprins, îl văd pe el, dormea”.

Tabieturile de noapte ale lui Smiley l-au speriat pe Pavel Bartoș
Smiley și Pavel Bartoș 

Și a continuat: „ Am zis că au intrat extratereștrii pe la noi. Am zis că am visat eu că am stins televizorul. Trag jaluzelele, sting televizorul, apoi mă culc. După altă jumătate de oră, iar jaluzelele. Parcă eram în filmele cu proști. După ne-am trezit, trebuie să ne ducem la filmare și eram amândoi obosiți. A zis: «Băi Pavele, suntem prieteni extraordinari, dar hai să nu mai dormim niciodată amândoi». I-am zis: «Da, te rog, dar îmi era și mie jenă să îți spun chestia asta». O singură noapte am dormit împreună, atât”.

În altă ordine de idei, lăsând deoparte această nepotrivire de caracter, Pavel Bartoș este recunoscător pentru această prietenie și pentru momentele unice care i-au adus împreună.