Stiri mondene

Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile. De ce s-a emoționat iubita lui Smiley: ” Îmi spuneau mereu că nu există nicio șansă ca să trăiască”

Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile
Gina Pistol 
Momente neașteptate pentru Gina Pistol. Iubita lui Smiley nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Iată ce s-a întâmplat!

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. De mulți ani încântă publicul cu prezența ei pe micul ecran. În cea de-a șasea ediție din sezonul 11 „Chefi la Cuțite” o concurentă i-a făcut pe cei din platou să se emoționeze după ce au auzit drama pe care a trăit-o.

Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile
Gina Pistol 

Gina Pistol a izbucnit în lacrimi în direct

Iubita lui Smiley  nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când Adelina Troncan i-a povestit cum și-a pierdut una din cele mai dragi persoane din viața sa. Concurenta a povestit că fiul ei adoptiv nu a putut fi operat la timp în România din cauză că, la momentul respectiv, nu exista tehnica necesară. 

Citește și: Gina Pistol trage un semnal de alarmă după ce a fost victima unor escroci: „Poate mă contactează și pe mine cineva de la acest brand ca să-mi explice”

„Noi de doi ani și jumătate facem lucruri grele, tot cu iubire. Transportăm copii foarte grav bolnavi care au nevoie să ajungă la spital din afara țării, să se facă bine. Îi transportăm cu avioane medicale. Ideea a plecat de la un băiețel blond, care acum mulți ani a devenit fiul meu adoptiv. S-a născut cu o malformație cardiacă foarte gravă și care, poate pentru că România nu era pregătită, nu a fost operat la timp.

(...) Se operează în jurul vârstei de două- trei săptămâni. Cristi avea deja doi ani jumate când ne-am întâlnit. Deși medicii îmi spuneau mereu că nu există nicio șansă ca el să trăiască, niciodată nu am crezut.(...) Pe 25 octombrie 2014, a apucat doar să mă mai strige că nu mai poate respira și în câteva minute a murit ”,  a spus concurenta, la Chefi la cuțite.

Adelina Toncean a adus emoția pură în platou.
Adelina Toncean a adus emoția pură în platou.[Sursa foto: spynews]

Adelina Toncean a adus emoția pură în platou

De asemenea, Adelina Toncean a dezvăluit un detaliu pe care foarte puțini îl știau despre chef Florin Dumitrescu. Se pare că juratul show-ului culinar a ajutat doi copii din asociația concurentei.

chef Florin Dumitrescu
chef Florin Dumitrescu

Citește și: „Am făcut o greșeală și o regret amarnic”. Gina Pistol s-a filmat în lacrimi după ce chipul fiicei sale s-a viralizat în mediul online

„Florin Dumitrescu ne-a ajutat și azi doi copii sunt în viață datorită lui. Am strâns într-o singură zi 70.000 de euro”, a mărturisit aceasta. Nici bine nu a intrat în platoul Chefi la cuțite că juratul a recunoscut-o pe concurentă: „O știu! Am donat pentru asociația ei”.