Stiri mondene

Smiley, reacție surprinzătoare după criticile la adresa filmului Teambuilding: ”Am căzut de pe canapea de râs”. Artistul sare în apărarea producției

Smiley, reacție surprinzătoare după criticile la adresa filmului Teambuilding
Smiley [Sursa foto: Facebook]
Filmul ”Teambuilding” a reușit să creeze controverse în mediul online. Smiley a ținut să-și exprime părerea legată de proiect. Iată declarațiile artistului!

„Teambuilding” este unul dintre cele mai urmărite filme românești din ultimii ani, de la noi din țară, pe care foarte multă lume l-a văzut deja la cinema. Sunt foarte mulți care nu au apucat să îl vadă pe marile ecrane, iar printre ei s-a aflat și Smiley, care l-a vizionat imediat după ce a apărut pe Netflix. Artistul a oferit un interviu recent în care a vorbit pe acest subiect.

Cântărețul a recunoscut că nu a putut să meargă la cinema la film, din cauza programului extrem de încărcat, dar și pentru faptul că micuța Josephine nu prea le permite părinților un astfel de lux. Chiar și așa, Smiley a văzut filmul pe Netflix.

Smiley, reacție surprinzătoare după criticile la adresa filmului Teambuilding
Smiley[Sursa foto: Facebook]

„Teambuilding” a creat o adevărată isterie în rândul publicului

În ciuda faptului că multe persoane au criticat producția, artistul spune că nu înțelege această atitudine, în condițiile în care filmul a fost chiar pe gustul său.

Partenerul de viață al Ginei Pistol povestește că a râs enorm și că se bucură de succesul pe care pelicula l-a înregistrat de la debut și până acum.

Citește și: Smiley și fiica lui, ritual special de dimineață. Gina Pistol: „Este un tată perfect pentru Josephine”

Am văzut Teambuilding, pot să spun că am căzut de pe canapea de râs. Din păcate, nu am reușit să ajung la cinema pentru că e mai complicat pentru noi să plecăm seara în doi de acasă la cinema, din cauza fetiței care nu ne lasă. Nu

știu ce are lumea cu filmul ăsta, dar mie, unul, pot să spun că chiar mi-a plăcut! Am râs foarte tare și mă bucur că a avut un asemene a succes” a declarat Smiley, în exclusivitate pentru Click!.

Smiley, reacție surprinzătoare după criticile la adresa filmului Teambuilding
Smiley[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, artistul a mai adăugat și că se bucură de succesul pe care filmele românești îl înregistrează, dar și de faptul că în România se produc din ce în ce mai multe astfel de filme.

Citește și: Smiley și Gina Pistol au plecat în prima vacanță din 2023! Iată cine i-a însoțit pe cei doi: „Toată șatra lu’ papuc!”

„Mă bucur foarte tare că apar foarte mutle filme românești, asta e un lucru bun. Și mai important e că lumea vine să le vadă, pentru că degeaba facem filme dacă nu vine nimeni să se uite la ele. Din fericire, oamenii le gustă, am văzut că și pe Netflix oamenii se uită la ele. E important ca oamenii de acasă să încurajeze orice creație rom ânească, părerea mea!” a mai adăugat Smiley.