Stiri mondene

„Am făcut o greșeală și o regret amarnic”. Gina Pistol s-a filmat în lacrimi după ce chipul fiicei sale s-a viralizat în mediul online

Gina Pistol s-a filmat în lacrimi după ce chipul fiicei sale s-a viralizat în mediul online
Gina Pistol 
Gina Pistol a răbufnit după ce a arătat din greșeală o poză cu chipul fiicei sale, Josephine. Apelul disperat făcut de iubita lui Smiley.

Chiar dacă Smiley și Gina Pistol sunt obișnuiți cu expunerea mediatică, când vine vorba de famila lor, în special de fiica lor, Josephine, sunt foarte discreți. Gina Pistol a vrut să publice marți dimineață pe Instagram o fotografie cu ea. Din greșeală a postat și o imagine cu fetița sa, fiind prima cu chipul la vedere. Deși și-a dat seama rapid de faptul că a făcut o greșeală și a șters imaginea, aceasta a fost deja preluată de multe publicații.

Într-un InstaStory, iubita lui Smiley i-a rugat pe toți să scoată imaginea sau să blureze chipul copilului. Printre lacrimi, vedeta a recunoscut că a postat din neatenție și că nu a venit încă momentul ca micuța ei de doi ani să fie văzută cu totul. 

„Îmi dă fiică-mea într-una șervețele pentru că de vreo 10 minute plâng încontinuu. Plâng pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic.

Am să îi rog pe cei din presă să îi blureze chipul fetiței mele. Am postat acea poză din greșeală, preț de câteva minute a fost pe Instagram și apoi am șters-o, când am realizat că este postată și poza aceea. Rugămintea mea este să îi blureze chipul copilului pentru că încă nu consider că este gata să apară pe platformele online și în publicații.”,
a transims Gina Pistol.

Gina Pistol s-a filmat în lacrimi după ce chipul fiicei sale s-a viralizat în mediul online
Gina Pistol 

Citește și: Smiley și fiica lui, ritual special de dimineață. Gina Pistol: „Este un tată perfect pentru Josephine”

Fotografia adorabilă o surprinde pe micuța Josephine stând pe umerii tatălui său, în timpul unei plimbări în natură. Admiratorii cuplului au transmis cele mai bune gânduri familiei și chiar au încercat să ghicească cu cine seamănă mai mult micuța, iar părerile au fost împărțite. Unii

au spus că Josephine îi seamănă mai mult tatălui său, în timp ce alții au remarcat asemănarea izbitoare dintre ea și prezentatoarea TV.

„Dulcică foc. E toată tati.”, „Din doi părinți frumoși era de înțeles ca tot o frumușică și scumpică va fi.”, „Draga de ea, ce frumoasă, sunteți minunați toți.”, „Ai pus poză cu ea, în sfârșit”, „Dar ce chip frumos răsare. Faceți bine… fixați vitamina D.”, „Să vă trăiască, să fie sănătoasă și să vă aducă bucurii. Hai că ați făcut multă lume fericită și ați calmat vulcanii, știți voi.   Să fiți fericiți ever!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Gina Pistol a răbufnit după ce a arătat o poză cu chipul fiicei sale, Josephine.
Gina Pistol 

De ce nu își arată Gina Pistol și Smiley fetița? 

Atât Smiley, cât și Gina Pistol, au explicat în repetate rânduri de ce aleg să nu posteze imagini cu chipul fetiței lor.

Citește și: Gina Pistol trage un semnal de alarmă după ce a fost victima unor escroci: „Poate mă contactează și pe mine cineva de la acest brand ca să-mi explice”

„Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă „Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni”,  spunea Smiley  anul trecut.

La o zi dupa postarea facuta de Gina Pistol, mai multi internauti au reactionat pe pagina de Instagram a vedetei care au comentat reactia partenerei de viata a lui Smiley, parerile fiind impartite. Foarte multi i-au luat apararea Ginei Pistol si o sustin pentru decizia luata: "Atât o criticați unii. E strict alegerea ei dacă vrea să facă publice poze cu micuța!! Au și ei nevoie de viață privată chiar dacă sunt persoane publice!! Nu sunt datori vouă cu nimic!! Și da pentru ea este o tragedie că acea poză "a scăpat pe internet" și dacă nu i puteți respecta deciziile treceți mai departe!! VEDEȚI-VĂ de viețile voastre pentru că cu siguranță mai aveți multe de învățat și de îndreptat la propriul drum!!!" 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)