Stiri mondene

Smiley, fotografie emoționantă cu Gina Pistol: „Dimineața cu fetele mele”

Smiley, fotografie emoționantă cu Gina Pistol: „Dimineața cu fetele mele”
Smiley și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie emoționantă cu burtica de gravidă a Ginei Pistol.

Gina Pistol și Smiley mai au foarte puțin timp de așteptat până când își vor strânge fetița în brațe. Până atunci, însă, se bucură zilnic de mișcările pe care le face bebelușa în burtica mamei și de imaginile de la ecograf. În urmă cu doar câteva zile cei doi viitori părinți au fost la ecograf pentru a-și vedea fetița, însă nu a vrut sub nicio formă să-și arate fața. 

Smiley, fotografie de colecție cu burtica de gravidă a Ginei Pistol

Smiley este nerăbdător să stea de vorbă de-a binelea cu fetele lui, dar până cea mică va veni pe lume, o ascultă cu drag din burtica mamei. Ieri artistul a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că deja s-au pregătit cum se cuvine pentru micuța care va veni pe lume. Au cumpărat hăinuțe și au decorat camera bebelușului și odată cu aceste dezvăluiri a mai spus și că s-au decis ce nume va purta fetița, doar că mai păstrează puțin suspansul. 

Smiley si Gina Pistol
Smiley si Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

„Ne-am decis asupra numelui, dar îl divulgăm doar după ce se întâmplă. Deja m-am apucat de sală, să mă pregătesc fizic. Nu am o frică că o să fie fetiță, sunt foarte încântat de treaba asta și abia aștept să o văd, să o cunosc. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce e ok, dar abia aștept să văd. Cred că o să fie foarte frumoasă”,  transmitea artistul.

Astăzi, încă de dimineață Smiley și iubita lui au imortalizat un moment foarte emoționant. Cei doi s-au fotografiat în timp ce artistul îi săruta burtica de gravidă a iubitei sale, imagine însoțită de mesajul:  „Dimineața cu fetele mele...”.  

Fanii au fost extremd e încântați de fotografia de familie și nu s-au putut abține să le transmită toată admirația lor prin comentarii pe Instagram. 

Smiley si Gina Pistol
Smiley si Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

„Sunteți minunați!/ Cât de frumos! Iar ce urmează după ce se va naște minunea, nici nu se poate descrie in cuvinte! ❤️/ Curcubeu sa fie asupra voastra! Fericire mai mare, nu exista! Va imbratisez! Fetele sunt printese eterne, sa nu uiti asta😊/ Să-ți trăiască amândouă! ❤️😅/ Cât de draguț! Veți fi niște părinți extraordinari! Mă bucur foarte mult pentru voi! Meritați pentru că sunteți oameni buni!” sunt unele dintre comentariile fanilor de pe Instagram.