Stiri mondene

Gina Pistol, din ce în ce mai sensibilă pe timpul sarcinii. Gestul făcut frecvent de fani care o afectează: „Trebuie să înțelegeți...”

Gina Pistol
Gina Pistol a recunoscut că este din ce în ce mai sensibilă în această perioadă și și-a rugat fanii să renunțe la o serie de mesaje pe care i le trimiteau.

Gina Pistol va deveni mămică luna următoare și este nerăbdătoare să-și strângă bebelușa la piept. Frumoasa viitoare mămică recunoaște că în această perioadă este din ce în ce mai sensibilă, astfel că i-a rugat pe fanii ei din mediul online să nu-i mai trimită cazuri cu animale sau copii bolnavi pentru că imaginile și informațiile primite o afectează.

Gina Pistol

„Nici nu știu cum să încep ca să nu fiu înțeleasă greșit. Eu sunt un om foarte sensibil și empatic și generos. Am ajutat întotdeauna atât cât am putut eu, cât mi-a permis timpul și bugetul. Însă în perioada asta vă rog să nu-mi mai trimiteți cazuri cu animale și copii bolnavi pentru că mă dau peste cap”, a spus Gina Pistol vizibil emoționată. 

„Trebuie să înțelegeți că eu sunt una singură și dorințele și nevoile sunt de ordinul zecilor în fiecare zi. Nu am cum să ajut pe tooată lumea. Vreau să am și eu o stare psihică bună ca să îi transmit copilului o energie bună. Vă mulțumesc pentru înțelegere” ,  a mai spus frumoasa prezentatoare. 

Gina Pistol este o fire sensibilă și a arătat asta pe parcursul aparițiilor sale tv, cât și în mediul online. Iubita lui Smiley nu se sfiiește să pună punctul pe i și să arate ce simte, motiv pentru care fanii ei cu siguranță nu se vor supăra pentru rugămintea făcută de Ginuța. 

Smiley și Gina au decorat camera fetiției! Iată cum arată

Și pentru că mai este foarte puțin timp până când bebelușa Ginei Pistol, despre care până acum știm că a primit porecla „Regina” va veni pe lume, Smiley și Gina au început amenajarea camerei ei. 

Gina Pistol

Alături de Smiley, aceasta s-a apucat de o renovare și o curățenie generală a locuinței.

„Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea” , a comentat Gina Pistol. 

De altfel, Gina Pistol le-a arătat fanilor ei o serie de fotografii cu mobilierul ales, dar și tapetul care a fost deja aplicat pe pereți. Gina și Smiley au ales un pătuț alb, un dulap și o masă de înfășat. 

Gina Pistol

„Încet, încet prinde contur camera. Sunt atât de fericită că termin! Mai avem, cred că 20% din treabă: făcut curatul în casă, așezatul lucrurilor la locul lor, de spălat hăinuțele fetiței, mai am de semnat contractul cu banca de celule, cu spitalul privat unde o să nasc, mai trebuie să merg al ecografie… Vai, vai ce picioare îmi dă. Mai sunt analizele… Mă apucă emoțiile. Abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă. Pe cuvânt! Am și un pic de panică… nu știu dacă am timp să le termin pe toate până nasc. Wow, cât de repede trece timpul! Incredibil!” , a spus Gina Pistol într-o postare de Instagram.