Stiri mondene

Gina Pistol întâmpină dificultăţi din cauza sarcinii. Ce face în somn fără să-şi dea seama

Gina Pistol
Gina Pistol le-a povestit fanilor din mediul online ce dificultăți întâmpină în timpul somnului de când este însărcinată.

Gina Pistol este însărcinată în luna a opta și toate activitățile care înainte erau normale acum reprezindă o adevărată corvoadă. Frumoasa graviduță a trecut printr-o multitudine de stări de când a aflat că va deveni mămică, iar în ultima vreme are parte și de situații inconfortabile.

Gina Pistol

Citeste si: Cine sunt vedetele care au plecat din România ca să petreacă sărbătorile fără restricții

Gina Pistol a dezvăluit pe rețelele de socializare a suferă de dificultate de respirație, care o face să respire greu. Frumoasa graviduţă nu credea că sforăie în somn până când Smiley nu i-a arătat dovada. 

„Cam așa respir eu de două luni, mai mult de două luni, că am și rinită de sarcină. De multe ori, bine, de foarte multe ori și sforăi. M-am contrazis cu Andrei până mi-a arătat dovada”, a spus Gina Pistol, arătându-le internauților cum îi sună respirația în prezent. 

Ginei Pistol îi este din ce în ce mai greu să facă activitățile pe care le făcea înainte

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor din mediul online că orice activitate i se pare foarte greu de dus la capăt. 

Gina Pistol

„Am o stare de zi de duminică continuă. Vreau doar să stau, să lenevesc, să dorm, să ascult muzica, să citesc. Mai gătesc din când în când câte ceva, atât cât pot eu, pentru că deja nu mai pot. Orice fac este înmulțit cu 10 ca nivel de greutate. Mai am puțin și intru în luna a opta, practic mai am foarte puțin. Doamne, abia aștept!”, a spus Gina Pistol.