Stiri mondene

Smiley și Gina Pistol și-au văzut fetița la ecograf: „O să fie foarte frumoasă”

Smiley și Gina Pistol și-au văzut fetița la ecograf
Mai este foarte puțin timp până când Smiley și Gina își vor întâlni fetița. Gina Pistol va naște luna viitoare.

Până atunci, însă, Gina Pistol și Smiley și-au văzut fetița la ecograf și au fost foarte bucuroși să le dea și fanior ultimele detalii despre înfățișarea copilului care va veni pe lume în curând. 

Smiley este nerăbdător să-și țină în brațe fetița pe care până acum a văzut-o doar la ecografii. Smiley a spus în cadrul unei emisiuni că deja și-a dat seama cu cine seamănă bebelușul.

„Fetița este programată să vină pe lume în luna martie. Deja m-am apucat de sală. Glumesc. Nu, nu am o frică, sunt foarte încântat că o să avem o fetiță. La ecografie nu are nasul meu, ceea ce mă bucură, dar abia aștept să o văd. Cred că o să fie foarte frumoasă”, a declarat Smiley. 

Smiley și Gina Pistol și-au văzut fetița la ecograf

Cu toate că a apucat să vadă acest mic detaliu, nu vă gândiți că ecografiile pe care le-a făcut Gina Pistol nu au fost lipsite de peripeții. Frumoasa prezentatoare a fost la ecograf cu gândul să-și vadă bebelușa mai bine, însă nu a vrut sub nicio formă să stea. 

gina pistol, peripeții la ecografie

„Încercăm să o prindem și nu putem”, a spus Gina Pistol la ecografie. 

Ulterior, Gina Pistol a glumit pe seama agitației fiicei sale:  „Iubitule, dacă fiică-ta o să semene cu mine agitată ai încurcat-o. Cum să nu stea? Am așteptat 2-3 săptămâni să o văd și acum nu mi-a arătat nimic decât degete”, a spus Gina Pistol în mașină.

„Ce deget ți-a arătat?”, a glumit Smiley

„Toată mâna”, a conchis Gina Pistol. 

Fetița lui Smiley, așteptată cu sufletul la gură de familie

Cel mai nou membru al familiei este așteptat cu nerăbdare mai ales de rudele lui Smiley. Artistul spune că este o adevărată premieră ca în casa lor să-și facă apariția o fetiță. 

„Toți așteaptă cu sufletul la gură, toți sunt entuziasmați, la mine în familie o să fie prima fată. La noi au fost până acum doar băieți, mama e foarte bucuroasă că în sfârșit avem o fată în familie.

Nu îmi e teamă de nimic, aștept să văd ce se întâmplă, sunt convins că voi trăi ceva nou și sunt entuziasmat să primesc, să primesc această fetiță cu brațele deschise”, a dezvăluit Smiley.