Stiri mondene

Sfatul prețios primit de Lidia Buble din partea tatălui ei! Ce a îndemnat-o să facă pe viitor: „Cu frica de Dumnezeu”

Sfatul prețios primit de Lidia Buble din partea tatălei ei
Lidia Buble [Sursa foto: Captură YouTube]
Lidia Buble a povestit despre sfaturile pe care tatăl ei i le oferă când vine vorba de relațiile amoroase. Iată ce i-a transmis părintele ei!

Lidia Buble, una dintre cele mai frumoase și iubite artiste din România, provine dintr-o familie destul de numeroasă, iar de câte ori are ocazia, cântăreața merge acasă la părinții ei unde primește cele mai bune sfaturi. În ceea ce privește relațiile amoroase, tatăl vedetei a avut grijă de fiecare dată să-i ofere fiicei sale cele mai prețioase sfaturi. Invitată recent în cadrul unui podcast, Lidia Buble și-a amintit cum tatăl său, pastor la biserică, a sfătuit-o să-și găsească un bărbat credincios, cu frică de Dumnezeu.

Cu această ocazie, artista a mărturisit că și-ar dori să aibă parte de o poveste de dragoste asemănătoare cu cea a părinților ei, asta pentru că ei sunt exemplul de dragoste necondiționată. 

Sfatul prețios primit de Lidia Buble din partea tatălei ei
Lidia Buble[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Lidia Buble, secrete neștiute de la începutul carierei. Când au aflat părinții ei că face muzică: „Îmi era frică de reacția pe care o să o aibă”

„De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune ce faci, ai 29 de ani, surorile tale la vârsta ta aveau copii, erau așezate la casele lor. Tata îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei.

Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată”, a spus Lidia Buble.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble, despre momentul când va deveni mamă: „Eu o să fiu pregătită”

În continuare, Lidia Buble  a vorbit deschis și despre momentul când va deveni mamă, iar asta pentru că îi plac foarte mult copiii și are deja experiență.

Citeste si: Lidia Buble, despre cea mai grea perioadă a vieții sale! Artista, nevoită ”să fure” din supermarketuri: „Nu îmi e rușine”

Sfatul prețios primit de Lidia Buble din partea tatălei ei
Lidia Buble[Sursa foto: Captură YouTube]

„Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie', a spus Lidia Buble, a fost mesajul cântăreței.