Stiri mondene

Lidia Buble, pregătită să îmbrace rochia de mireasă?! Anunțul mult așteptat de fanii artistei: „Da, sunt fericită și împlinită! Vreau să mă mărit”

Bat clopote de nuntă pentru Lidia Buble?! Anunțul mult așteptat de fanii artistei:
Bat clopote de nuntă pentru Lidia Buble?! Anunțul mult așteptat de fanii artistei: [Sursa foto: Instagram]
Lidia Buble i-a șocat pe toți cu noul anunț despre planurile pe care le are cu iubitul ei, Harlys Becerra. Iată ce a spus artista!

Lidia Buble și sora ei, Estera, se află în ultima etapă la „Asia Express- Drumul Împăraților”, unde luptă pentru a ajunge în marea finală. Surorile Buble trec prin probe dificile și încearcă să facă față tuturor provocărilor. În ediția 37 a sezonului 4, concurenta a avut parte de o experiență de neuitat la proba de la spălătorie. Mai exact, artista a fost legată la mână cu un șnur roșu pentru a avea noroc în dragoste.

După ce s-au confruntat cu cea mai dificilă probă din competiție, autostopul fără bani, spălătoresele au reușit să le ridice moralul concurentelor și le-au adus zâmbetul pe buze. 

Bat clopote de nuntă pentru Lidia Buble?! Anunțul mult așteptat de fanii artistei:
Bat clopote de nuntă pentru Lidia Buble?! Anunțul mult așteptat de fanii artistei:[Sursa foto: Instagram]

”Mie doamnele astea mi-au ridicat puțin moralul pentru că erau exact cum îmi plac mie oamenii aștia, energici și pozitivi, cu o stare faină de spirit. Ne-au făcut să râdem, mi-au pus mie o ață roșie la mână, le-am spus că vreau să mă mărit. M-au scos așa din stare, am reușit să uit pentru moment că a fost o zi foarte grea”, a declarat Lidia Buble.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble, primele declarații despre relația cu Harlys Becerra

Lidia Buble pare să fie mai îndrăgostită ca niciodată de iubitul său de origine cubaneză, Harlys Becerra. Artista a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de Instagram și a recunoscut că este întrebată des în ultima vreme dacă este sau nu într-o relație așa cum se zvonește, motiv pentru care a ales să lămurească situația.

Bat clopote de nuntă pentru Lidia Buble?! Anunțul mult așteptat de fanii artistei:
Bat clopote de nuntă pentru Lidia Buble?! Anunțul mult așteptat de fanii artistei:[Sursa foto: Instagram]

”Sunt fericită pentru mine. Da, chiar sunt fericită și sunt foarte împlinită pe toate planurile. Simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap.  Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta.  Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărat că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, spusese artista, în urmă cu ceva timp.

  Citește continuarea aici!