Stiri mondene

Lidia Buble, secrete neștiute de la începutul carierei. Când au aflat părinții ei că face muzică: „Îmi era frică de reacția pe care o să o aibă”

Lidia Buble, secrete neștiute de la începutul carierei. Când au aflat părinții ei că face muzică
Lidia Buble [Sursa foto: Captură YouTube]
Lidia Buble a povestit în cadrul unui podcast cum au aflat părinții ei că a intrat în industria muzicală. Artista nu le-a spus de la început părinților.

Lidia Buble a pornit de jos. Provine dintr-o familie numeroasă cu mulți frați și a muncit de la o vârstă fragedă. Artista a mai povestit cu multe ocazii ce job-uri a avut înainte de a deveni artistă, dar și cum s-a descurcat la începutul carierei. Invitată în cadrul unui podcast, Lidia Buble a povestit că a ajuns din întâmplare în studio-ul lui Adrian Sînă și a început o carieră în muzică, dar încă lucra în vânzări.

Citeste si: Lidia Buble, mărturii sincere despre primele ei luni în București, înainte de a fi artistă: „Eu nu o priveam ca pe un furt la vremea aceea”. Ce făcea când mergea în supermarket

Lidia Buble nu a avut curaj să le spună părinților că face muzică: „Într-o zi s-a dus acel vecin și i-a pus un video în față cu mine și mi-a zis că s-a supărat”

Artista a povestit că timp de un an de zile a cântat, dar a fost și la muncă în paralel și nu a avut curajul să-i spună asta tatălui ei, până când a aflat de la un vecin că fiica lui cântă. 

„Ai mei au aflat că eu intrasem în industria muzicală după un an de zile, cel puțin tata. Mama aflase mai devreme. Îmi era frică de reacția pe care o să o aibă.

Toată viața mea am cântat în corul bisericii și mi se părea un lucru rău să mă duc să cânt pe o scenă pentru lume. Îmi era foarte frică să-i spun tatălui meu. În blocul în care stăteam eu, stătea un popă și i-a zis lui tata: doamne, domnul Buble, fata dumneavoastră așa frumos vorbește de dumneavoastră. Ce mi-aș dori ca într-o zi să vorbească și copiii mei așa frumos de părinți. Și ce voce și ce har de la Dumnezeu. Tata m-a sunat și m-a întrebat, dar pe moment m-am panicat foarte tare și i-am zis: poate Dia sau Lori, pentru că și surorile mele erau la liceul de muzică și poate au avut o serbare și au fost difuzate pe posturile locale.

Citeste si: ”Eu iubesc intens”. Lidia Buble, totul despre bărbatul care îi va deveni soț. Artista se declară o femeie geloasă

Lidia Buble, secrete neștiute de la începutul carierei. Când au aflat părinții ei că face muzică
Lidia Buble[Sursa foto: Captură YouTube]

Eu o foarte lungă perioadă de timp în timp ce eram artist, încă lucram. Pe mine seara mă găseai pe scenă undeva într-un club sau pe plajă, iar în timpul zilei, până la ora 6 eram manager de vânzări. Și am ținut-o așa vreun an de zile. Într-o zi s-a dus acel vecin și i-a pus un video în față cu mine și mi-a zis că s-a supărat că nu am avut curajul să-i spun”, a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble, secrete neștiute de la începutul carierei. Când au aflat părinții ei că face muzică
Lidia Buble[Sursa foto: Captură YouTube]

Întrebată fiind dacă sunt mândri părinții ei de ea, Lidia Buble a spus: „Între timp, vâzând că nu m-am schimbat și că am rămas același copil pe care el l-a crescut, acum a ajuns să mă susțină. Cel mai bucuros a fost în momentul în care am lansat piesa „Sărut-mâna mamă”. El tot timpul mi-a spus: dacă tot ai ales să mergi pe drumul ăsta, fă-mi și mie plăcerea asta: lansează și tu o piesă pentru mama”