Stiri mondene

Lidia Buble, mărturii sincere despre primele ei luni în București, înainte de a fi artistă: „Eu nu o priveam ca pe un furt la vremea aceea”. Ce făcea când mergea în supermarket

Lidia Buble, mărturii sincere despre primele ei luni în București, înainte de a fi artistă
Lidia Buble [Sursa foto: Captură YouTube]
Lidia Buble a povestit în cadrul unui podcast prin ce greutăți a trecut înainte de a deveni artistă.

Lidia Buble este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară. Vocea și piesele ei sunt apreciate, iar apariițiile sale sunt mereu la înălțime. Puțini știu, însă că artista a făcut sacrificii grele pentru a putea ajunge omul de astăzi.

Citeste si: Lidia Buble, despre cea mai grea perioadă a vieții sale! Artista, nevoită ”să fure” din supermarketuri: „Nu îmi e rușine”

Lidia Buble, despre sacrificiile de dinainte de a fi artistă: „M-am trezit singură într-un oraș atât de mare. Mi-am dat seama că trebuie să fac o sursă de venit”

Lidia Buble a povestit în podcastul lui Damian Drăghici cum a ajuns să fure diverse alimente din supermarketuri pentru că nu mai avea bani de mâncare. Artista spune că aceea a fost cea mai grea perioadă din viața sa.

Lidia Buble, mărturii sincere despre primele ei luni în București, înainte de a fi artistă
Lidia Buble [Sursa foto: Captură YouTube]

„Eu am ajuns în București cu fix 40 de lei în buzunar și îmi era atât de rușine să pun mâna pe telefon să-l sun pe tati să-i zic: dă-mi bani de chiria pe luna asta. Viața de București este foarte scumpă în comparație cu viața de acasă de la Deva. M-am trezit singură într-un oraș atât de mare. Mi-am dat seama că trebuie să fac o sursă de venit.

Am deschis laptopul, am intrat pe hi5 și fix atunci am văzut un anunț: căutăm bonă calificată. Eu având experiența mea de acasă, crescând într-o familie numeroasă, consider că am mai multă experiență decât orice altă bonă. Slariul era mic, având în vedere că trebuia să plătesc și chiria și au fost foarte multe luni când efectiv rămâneam fără bani de mâncare.

Lidia Buble, mărturii sincere despre primele ei luni în București, înainte de a fi artistă
Lidia Buble[Sursa foto: Captură YouTube]

Mergeam prin supermarketuri și știi că erau biscuiții ăia vărsați? Mergeam prin supermarketuri și mâncam câte un biscuite doi de acolo. Eu nu o priveam ca pe un furt la vremea aceea. Aia era mâncarea mea pentru o zi întreagă. Nu mai aveam bani nici de metrou, nici de ratb, treceam pe sub bara de la metrou, toate nebuniile le-am făcut. Și acela a fost cel mai greu moment din viața mea pentru că a trebuit să mă descurc singură. Eu nu puteam să-l sun pe un om care toată viața lui a crescut atâția copii și să-i cer bani pentru mofturile mele. Puteam foarte bine să trăiesc și acasă la Deva și acolo nu plăeam nici mâncare, nici chirie, dar voiam să fac ceva mai mult cu viața mea pentru că eu sunt genul de om care își dorește din ce în ce mai mult. A fost o lovitură grea pentru mine”, a declarat Lidia Buble.