Stiri mondene

Lidia Buble, despre cea mai grea perioadă a vieții sale! Artista, nevoită ”să fure” din supermarketuri: „Nu îmi e rușine”

Lidia Buble a furat din supermarket
Lidia Buble a furat din supermarket [Sursa foto: Captură YouTube]
Lidia Buble a dezvăluit că a furat din supermarketuri atunci când s-a mutat în București, deoarece nu avea bani de mâncare și nici de transportul în comun. Iată ce alte mărturisiri a mai făcut artista!

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate şi iubite cântăreţe din România, însă nu s-a bucurat de succes dintotdeauna. Înainte să devină cunoscută, vedeta a trecut prin momente grele, când a ajuns la Bucureşti. Invitată în cadrul unui podcast, cântăreața a mărturisit că nu îi este ruşine să recunoască faptul că erau momente când nu avea nici măcar bani de mâncare. Ca să mai potolească foamea, mergea în supermarketuri şi mânca biscuţi vărsaţi, fără să o vadă nimeni. 

Lidia Buble a furat din supermarket
Lidia Buble a furat din supermarket[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Lidia Buble, în lacrimi de ziua sa! Ce mesaj emoționant a primit de la părinții ei: „În fiecare an se întâmplă să mă sune”

„Momentul în care eu am ajuns la București cu fix de 40 de lei în Buzunar, mi-era atât de rușine să-l sun pe tati să-i cer să-mi dea bani de chirie pentru luna asta. Eram efectiv singură într-un oraș atât de mare, fără prieteni, fără nimeni. Îi mai sunam din când în când mai ai mei, dar mi-am dat seama că trebuie să fac ceva cu viața mea, că trebuie să găsesc o sursă de venit.  Am început să lucrez, salariul era unul mic, ținând cont că trebuia să plătesc chirie, întreținere. Au fost foarte multe luni când efectiv mergeam prin supermarketuri, nu îmi e rușine. Mergeam prin supermarketuri și mâncam câte un biscuite, doi, de foame. Nu mai aveam bani nici de metrou, de RATB”, a mărturisitit Lidia Buble.

@damiandraghiciofficial Lidia Buble despre mare iubire, eforturile succesului si cea mai grea perioada din viata [email protected] Buble #l idiabuble# d amiandraghici# p odcastulluidamiandraghici ♬ original sound- Damian Draghici

Lidia Buble, despre primele locuri de muncă pe care le-a avut, înainte de celebritate

Lidia Buble a povestit cum și-a câștigat primii bani, în copilărie, atunci când îi era rușine să meargă să le ceară bani părinților ei. Astfel, vedeta s-a hotărât de mică să muncească și să câștige bani.Primul ei loc de muncă a fost într-un cimitir din Deva, „la gropi”, unde lucra alături de tatăl ei.

Lidia Buble a furat din supermarket
Lidia Buble a furat din supermarket[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lidia Buble, declarații emoționante despre idolii săi. În copilărie, părinții, acum, Laura Stoica: „M-am îndrăgostit la prima ascultare”

„La Deva am lucrat cu tata în cimitir, la gropi.  Am fost o fire independentă de mică și îmi era rușine să le cer bani alor mei. Am zis că încep să muncesc și să fac bănuții mei. Primul job a fost în cimitir, cu tata. Primeam 1 milion pe zi”, a spus Lidia Buble.

Citește continuarea aici!