Stiri

Serialul „Lupin”, noua isterie de pe Netflix. A depășit „The Queen’s Gambit” sau „Bridgerton”

„Lupin”, noua isterie de pe Netflix
„Lupin”, noua isterie de pe Netflix
Este clar că pandemia le-a deschis apetitul pentru filme oamenilor. De la o zi la alta se creează o nouă isterie în jurul unui film.

După câteva zile în care am auzit în jurul nostru vorbindu-se doar despre serialul Bridgerton, iată că a venit rândul altui serial marca Netflix să facă furori în întreaga lume. De data aceasta este vorba despre un serial franțuzesc intitulat „Lupin”.

Povestea unui jaf ecranizat în doar cinci episoade a depășit seriale de succes precum „Bridgerton” și „The Queen’s Gambit”.

„Lupin”, noua isterie de pe Netflix
„Lupin”, noua isterie de pe Netflix

Citeste si: Filme Netflix ianuarie 2021. Ce filme şi seriale noi poţi urmări luna aceasta pe Netflix

Producătorii serialului franțuzesc preconizează că pelicula va fi urmărită de 70 de milioane de oameni din toată lumea în primele 28 de zile de la lansare. Serialul este deja pe locul 1 în trending în Franța și a intrat în top 10 seriale și filme din America.

„70 de milioane, ce nebunie! Sunt atât de mândru că ‘Lupin’ este primul serial francez produs de Netflix care are un atât de mare succes internaţional! Fără voi, acest lucru nu ar fi fost posibil. Mulţumesc tuturor!”, a scris, entuziasmat, actorul Omar Sy într-un mesaj publicat pe contul lui de Twitter.

Confirmând amploarea acestui fenomen, cartea din care s-a inspirat serialul TV, scrisă de Maurice Leblanc, a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor pe site-ul francez al grupului Amazon.

Cel mai vizionat serial din istoria Netflix rămâne The Witcher, urmărit în peste 76 de milioane de gospodării.