Stiri

Bridgerton, serialul fenomen de pe Netflix va avea opt sezoane

Bridgerton va avea opt sezoane
Bridgerton va avea opt sezoane [Sursa foto: Facebook]
Bridgerton a devenit rapid cel mai discutat serial al momentului datorită poveștii dintre Daphne Bridgerton și Ducele de Hastings, Simon Basset.

Bridgerton, serialul care a fost zile la rând numărul 1 în topul filmelor vizionate pe Netflix și care te-a prins, ar putea dura foarte mult. Producătorii serialului care a devenit un adevărat fenomen peste noapte au anunțat că serialul ar putea dura până la opt sezoane. Având în vedere că serialul este realizat după cartea scrisă de Julia Quinn, care are 8 volume, nu ar fi de mirare ca și serialul să aibă tot atâtea sezoane.

În ceea ce privește șirul întâmplărilor, primul sezon a urmat acțiunea descrisă în carte și este foarte posibil ca restul serialului să fie continuat în aceeași notă. 

Bridgerton va avea opt sezoane
Bridgerton va avea opt sezoane[Sursa foto: Facebook]

Încă nu se știu foarte multe detalii despre următoarele sezoane, dar se zvonește că filmările pentru sezonul doi vor începe în martie.

Citeste si: “Hercai”, o poveste de dragoste imposibilă, născută din răzbunare

Bridgerton, cel mai apreciat serial al momentului

Serialul urmrește povestea fiicei mari a familiei Bridgerton care își dorește să găsească o partidă potrivită pentru a se putea căsători. Daphane sper să găsească dragstea adevărată și are persective care nu sunt deloc pe placul fratelui ei mai mare. Acesta exclude potențialii pretendeți la mâna lui Daphane, dar vine un moment în care apare și rebelul duce de Hastings (Regé-Jean Page), burlac convins și, din punctul de vedere al mamelor debutantelor, partida sezonului. Cu toate că spun că nu își doresc nimic unul de la celălat, gesturile lor dovedesc exact contrariul.

Bridgerton va avea opt sezoane
Bridgerton va avea opt sezoane[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Abonamentele Netflix se scumpesc. Care sunt noile tarife și de când intră în vigoare?!

Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul. 

Bridgerton a fost urmărit deja de peste 64 de milioane de telespectatori în doar o lună de la lansare. Și a devenit astfel al cincilea mare succes pe Netflix, din toate timpurile.