Stiri

Peaky Blinders ajunge la final! Se va termina după sezonul șase

 Peaky Blinders
Peaky Blinders [Sursa foto: Facebook]
Seria de crime britanice va ajunge la final după cel de-al șaselea sezon, anunță producătorii serialului.

BBC a anunțat luni că Peaky Blinders ajunge la final după sezonul șase. Creată de Steven Knight, cu Cillian Murphy în rolul principal, seria britanică de crimă care îl urmărește pe Tommy Shelby (Murphy) în rolul principal și exploatările familiei sale în anii 1920 din Birmingham, a avut premiera în 2013. Serialul a devenit celebru când a început să fie difuzat de Netflix.

Citeste si: Leonardo DiCaprio, Meryl Streep şi Jennifer Lawrence vor juca în comedia „Don’t Look Up”

 Peaky Blinders
Peaky Blinders[Sursa foto: Facebook]

Ce a declarat Steven Knight, producătorul serialului Peaky Blinders  

„Peaky se întoarce și va fi o explozie. După o perioadă grea în care producția a fost amânată din cauza perioadei pandemice, vom găsit familia în pericol și miza nu a fost niciodată mai mare. Credem că va fi seria cu cel mai mare succes și suntem siguri că fanii o vor iubi. În timp ce serialul tv va ajunge la final, povestea va continua, dar într-o altă formă”, a declarat Steven Knight, potrivit Ew.com

 Peaky Blinders
Peaky Blinders[Sursa foto: Facebook]

Așadar, dacă te-ai întristat că nu-l vei mai vedea pe Thomas Shelby în acțiune, se pare că va mai fi totuși o șansă. Cel mai probabil producția va continua cu un film sau un spin off. Însă până atunci abia așteptăm să vedem cel de-al șaselea sezon. Producția lui a început în urmă cu o lună în conformitate cu toate regulile impuse de pandemia de coronavirus.