Stiri

Filme Netflix ianuarie 2021. Ce filme şi seriale noi poţi urmări luna aceasta pe Netflix

Filme Netflix ianuarie 2021
Filme Netflix ianuarie 2021 [Sursa foto: Pinterest]
Ianuarie 2021 vine la pachet cu surprize pentru iubitorii de filme şi seriale. Netflix va lansa o serie de filme şi seriale.

Prima lună a anului aduce filme și seriale de toate tipurile pe Netflix. Iată ce puteți urmări în zilele friguroase de iarnă: 

1. Monarca – sezonul 2

Din 1 ianuarie 2021 urmăritorii serialului Monarca vor putea să vizioneze sezonul doi al serialului. Pare că imperiul Monarca e pe cale să se zguduie din cauza unui nou inamic ce apare în poveste și anule, verișoara fraților Carranza, Sofia.

2. Dream Home Makeover – sezonul 2

De altfel, din prima zi a anului, apare un nou sezon al serialului „Dream Home Makeover”, serialul care păstrează vie nevoia familiei de a căuta în permanență spații frumoase de locuit cu un stil aparte.

3. History of Swear Words cu Nicolas Cage

Serialul „History of Swear Words” care despică firul în patru în ceea ce privesc spectele științifice și impactul pe care înjurăturile îl au asupra societății va putea fi urmărit începând cu 5 ianuarie.

4. Nailed Mexico – sezonul 3

Tot din 5 ianuarie vei putea să urmărești și Nailed Mexico – sezonul 3. Vei putea urmări cum Pancho Villa și Einstein pun presiune pe câțiva patiseri amatori odată ce aduc în prim plan torturi cu un aspect îndoielnic și aluaturi nereușite.

Citeste si: Cu cine se iubește Zeynep din ”Prizoniera Destinului” în afara platoului de filmare. Demet Ozdemir, dezvăluiri din viața personală

5. Lupin

De pe 8 ianuarie 2021 vei putea urmări pe Netflix un nou serial. Este vorba despre serialul „Lupin”, o poveste inspirată din aventurile lui Arsene Lupin, un hoț care vrea să-și răzbune tatăl, victima unei nedreptăți provocate de o familie bogată.

6. Daughter from another mother este un alt serial nou care va apărea pe 20 ianuarie pe Netflix. Vei urmări povestea a două femei care formează o familie. La un moment dată descoperă că le-au fost schimbați copii la naștere din greșeală, în urmă cu șase luni.

7. Luna aceasta va apărea și un sezon nou al serialului „Riverdale”. Este un sezon nou cu episoade săptămânale din 21 ianuarie unde vei urmări noi drame de adolescenți ale lui Archie și gașca sa.
Filme care apar pe Netflix în Ianuarie 2021. 

Ce filme poți urmări pe Netflix în ianuarie 2021 

1. Asphalt Burning

Din 2 ianuarie poți urmări „Asphalt Burning” un film nou pe Netflix. Pentru că nunta lui este pusă pe pauză, Roy acceptă provocarea din partea unui inamic de a concura pentru mireasa lui în circuitul de curse auto din Nurburgring, Germania.

2. Endless Love

Din 1 ianuarie 2021 poți urmări povestea a doi tineri (Alex Pettyfer și Gabriella Wilde). Cu toate că fac parte din medii diferite cei doi se îndrăgostesc. Jade provine dintr-o clasă privilegiată și se simte liberă doar alături de carismaticul, energicul David. Dar prezența lui în viața ei îi nemulțumește părinții, care ar face orice să-i vadă despărțiți. 

3. The Walk – 1 ianuarie

Doisprezece oameni au pășit pe Lună. Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene. Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) și mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutați de către o echipă internațională fără egal, care depășește toate obstacolele, disensiunile, trădările și nenumăratele limite pentru a-și duce la îndeplinire planul lor nebunesc.

4. Teen Spirit – 1 ianuarie

Violet este o adolescentă timidă care visează să plece din orașul natal și să-și urmeze pasiunea de a cânta. Ea intră într-o competiție locală de canto care îi va testa integritatea, talentul și ambiția.

5. What Happened to Mr. Cha?- 1 ianuarie

Un actor cu cariera de multă vreme în declin se agață de gloria sa trecută. Dar ceva îl trezește brusc la realitate și-l forțează să se confrunte cu ceea ce a devenit.

6. Finding Ohana

Doi frați din Brooklyn merg în timpul verii pe insula Oahu, iar acolo descoperă un jurnal în care se vorbește despre o comoară pierdută. Cei doi împreună cu alți prieteni decid să plece într-o aventură pentru a găsi comoara.