Stiri

Filme Netflix ianuarie 2021. Ce filme şi seriale noi poţi urmări luna aceasta pe Netflix

Filme Netflix ianuarie 2021
Ianuarie 2021 vine la pachet cu surprize pentru iubitorii de filme şi seriale. Netflix va lansa o serie de filme şi seriale.

Prima lună a anului aduce filme și seriale de toate tipurile pe Netflix. Iată ce puteți urmări în zilele friguroase de iarnă: 

1. Monarca – sezonul 2

Din 1 ianuarie 2021 urmăritorii serialului Monarca vor putea să vizioneze sezonul doi al serialului. Pare că imperiul Monarca e pe cale să se zguduie din cauza unui nou inamic ce apare în poveste și anule, verișoara fraților Carranza, Sofia.

6. Daughter from another mother este un alt serial nou care va apărea pe 20 ianuarie pe Netflix. Vei urmări povestea a două femei care formează o familie. La un moment dată descoperă că le-au fost schimbați copii la naștere din greșeală, în urmă cu șase luni.

7. Luna aceasta va apărea și un sezon nou al serialului „Riverdale”. Este un sezon nou cu episoade săptămânale din 21 ianuarie unde vei urmări noi drame de adolescenți ale lui Archie și gașca sa.
Filme care apar pe Netflix în Ianuarie 2021. 

Ce filme poți urmări pe Netflix în ianuarie 2021 

1. Asphalt Burning

Din 2 ianuarie poți urmări „Asphalt Burning” un film nou pe Netflix. Pentru că nunta lui este pusă pe pauză, Roy acceptă provocarea din partea unui inamic de a concura pentru mireasa lui în circuitul de curse auto din Nurburgring, Germania.

6. Finding Ohana

Doi frați din Brooklyn merg în timpul verii pe insula Oahu, iar acolo descoperă un jurnal în care se vorbește despre o comoară pierdută. Cei doi împreună cu alți prieteni decid să plece într-o aventură pentru a găsi comoara.