Stiri

Cele mai așteptate filme ale anului 2021 au fost amânate din nou

Filme amânate 2021
Filme amânate 2021 [Sursa foto: Pinterest]
O serie de filme care au fost programate pentru lansare în lunile februarie, martie sau aprilie ale acestui an au suferit noi amânări în contextul pandemiei.

Wall Street Journal spun că se așteaptă la reprogramări în masă ale filmelor și cel mai probabil acestea se vor întinde până în vară.

Care sunt filmele care suferă din nou amânare 

„Morbius” ar fi trebuit să se lanseze pe 19 martie, dar a fost amânat până pe 8 octombrie. Studioul Sony Pictures Entertainment are o marjă de șapte luni, amânând ceea ce ar fi trebuit să fie un film cu un buget mare.

De altfel, și „James Bond `Time to die`”, filmul amânat deja de două ori și care era programat pentru lansare în aprilie, va fi amânat după cum preconizează executivii de la Hollywood.

Citeste si: Abonamentele Netflix se scumpesc. Care sunt noile tarife și de când intră în vigoare?!

Paramount Pictures a programat premiera „Top Gun: Maverick” pe 2 iulie şi a spus că nu se aşteaptă ca această dată să se schimbe.
Filmul biografic „Statele Unite vs. Billie Holiday”, destinat iniţial lansării de către Paramount Pictures în februarie, va fi difuzat în schimb pe Hulu, o strategie care îi permite, de asemenea, să fie eligibil pentru nominalizările la premiile Academiei din 2021.

Dacă în continuare majoritatea cinematografelor vor fi închise sau vor funcționa la capacitate redusă, urmează să fie amânate și filmele „Black Widow” sau „F9” de la Universal Pictures.

Unele titluri, cum ar fi aventura ştiinţifico-fantastică „Războiul de mâine”, cu Chris Pratt în rol principal, sunt vândute către servicii de streaming pentru a evita concurenţa într-o piaţă cu titluri întârziate. Filmul, programat iniţial pentru luna iulie, s-ar fi confruntat cu titluri mai cunoscute, cum ar fi noul „Top Gun”- precum şi cu „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, informează Mediafax